Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az Életpálya Tanácsadói hálózat eredményei és a közeljövő feladatai.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az Életpálya Tanácsadói hálózat eredményei és a közeljövő feladatai."— Előadás másolata:

1 Az Életpálya Tanácsadói hálózat eredményei és a közeljövő feladatai

2 Lezárult az 1. időszak A vezényszó: „MENNYISÉGET GYORSAN!” - Koordinátori hálózat kialakítása - Szakemberek feltérképezése - Adatbázis építés - Alaptájékoztatás - Képzésre jelentkezők regisztrációja - A működés rendszerének közös kialakítása - Szakmai háttér kialakítása (kérdőív, tematika)

3 Eredmények: Regisztráció Új regisztrálók (kérdőívet kitöltők) - Július: 319 (2 havi mennyiség) - Augusztus: 365 (2 havi) - Szeptember: 458 (2 havi) SUM: 1.142 Központi adatbázis építés (muníció) adat országosan

4 Eredmények: Képzésre jelentkezettek Új regisztrálók (kérdőívet kitöltők) Július: 221 (2 havi mennyiség) 69% Augusztus: 293 (2 havi) 80% Szeptember: 405 (2 havi) 88% SUM: 919 A képzés iránti kedv felülmúlta a várakozásainkat!

5 Elindult a 2. Látogatási Terv A vezényszó: „SZAKMAISÁG, KÉPZÉS” - A hiányzó adatok begyűjtése (képzésekhez és virtuális hálózathoz) folyik - Központi muníció regionális kiosztása folyik - Regisztrációs felület és adatbázis-kezelő kész - Kommunikációs csatornák felálltak - Szakmai tartalom és az I. időszak értékelése elkészült - A képzés akkreditációi folyamatban (beadva)

6 A mennyiség biztosítására… A központilag épített alap-adatbázis regionális leosztása. Első körben a gyorsan reagálók számára: - Kecskemét - Békéscsaba - Budapest - Székesfehérvár A többiek leválogatása folyamatban

7 Szakmai tartalom, tájékoztatás - Életpálya Hírlevél havonta (szakemberek, RSZH, tanácsadók) - RSZH hírlevél havonta (operatív tartalom) - Időszakos DM-ek (WS tematika, FAQ, stb.) - Elszámolási tájékoztató Folyamatos kommunikáció

8 Akkreditáció folyamatban Két kivétellel minden akkreditáció elindult: az egészségügyi dolgozók és a köztisztviselők szakmai tanúsítványt nem kapnak, de FAT tanúsítványt mindenki kap! A képzések 2010 februártól indulnak havonta júliusig (12 fős csoportok). A jelentkezett szakemberek leválogatása folyamatban, év végéig elkészül.

9 Hangsúly: mennyiségről a szakmaiságra Október: 216 regisztrált (fele, 2/3-a) Képzésre jelentkezett: 160 (74%) Fontos a szakmai tartalom intenzívebb beépítése! Több kérdés és visszajelzés szakmai kérdésekben. A regisztráltak újbóli megkeresése.

10 RSZH visszajelzések A személyes találkozó a képzés reményében könnyebben egyeztethető. A workshopra főleg a képzés-regisztráció reményében utaznak a szakemberek. A már regisztráltak a képzés előtt nehezen hívhatók újra!

11 Januártól A szakmai tartalom hírlevél és DM általi folyamatos átadása. Workshop: alaptájékoztatás, eszmecsere, felmérés, regisztráció, új szakemberek. A személyes megkeresések egyre növekvő részében az új tematikák átadása már regisztráltak számára. A motiváltság támogatása után (képzés- február, TVK 03 04) ráépülő szakmai workshopok. Így a darabszám és a szakmaiság biztosítható


Letölteni ppt "Az Életpálya Tanácsadói hálózat eredményei és a közeljövő feladatai."

Hasonló előadás


Google Hirdetések