Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

…ami másolható az nálad is működhet! Tibai Eszter.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "…ami másolható az nálad is működhet! Tibai Eszter."— Előadás másolata:

1 …ami másolható az nálad is működhet! Tibai Eszter

2 A másolódás művészete -Hasonló, ugyanolyan, kicsit más, nem is hasonlít -Saját magad hozd formába -Példaképek keresése, sikeres emberek -Vegyél fel új (jobb) szokásokat

3 Igényfelmérés (az értékesítésben) Hogyan csinálod? -Ráhangolódás a jelöltre. -Logika mentés haladj. -Ismétlés -Kérdés lista -Miért éri meg neki -3 elem: (tulajdonsága, előnye, haszna)

4 Állás, munka, hivatás Kettős én – szerepjáték Fejlődés, elismerés, siker Önfejlesztés Állandó mozgás (kereskedelem) „ A nap 24 órájában ”

5 A csúcsmászók (felszerelése mindenkinek megvan és a képzésen is egyformán ott voltak) A saját magas tempódban haladsz… Elől haladsz, de látod, hogy lemaradnak ezért bevárod őket és az utolsót nógatod (aki még nem is nagyon tudja, hogy akarja-e) Lelassítasz, mindenkit egy csoportban tartasz és együtt haladtok, nógatod a lassúakat, a gyorsakat meg visszafogod.

6 Hogyan kezdjünk tárgyalást idegenekkel? Bemutatkozás Első benyomás Személyiséged-szakmai sikered (Harsányi Gábor) Önképzés „minek”tartod magad? Ki vagy te? Folyamatos kommunikáció (2)

7 15 lépés, hogy jól csináld a Biyovis üzletet!

8 1.Használd a Biyovis termékeit szenvedélyesen! 2.Tervezz és szervezz folyamatosan. Írásos terv és feladat meghatározás.(mit,miért,hogyan,mikor, kivel?) 3.Kezdetben csináld a tanácsadóddal és alkalmazd a tanácsait 4.Támogasd azokat a hálózatodban akik megérdemlik. A Szűrők segítenek kibe fektess pénzt és időt 5.A Biyovis helyi és országos képzéseire menj el és tanulj!

9 6. Használd és használtasd a csoportoddal az értékesítési segédanyagokat! 7. Csináld egyszerűen és rendszeresen. 8. Hitelbe ne adj terméket, se vevőnek, se termékforgalmazónak 9. Légy kitartó! Ez egy üzlet. A jó hálózati struktúra nem alakul ki pillanatok alatt. 10. A szponzorálást, először helyben kis távolságokban kezdjed el. Távolabb majd akkor ha a jövedelmed is megengedi

10 11.Csináld először mellékállásban, különösen akkor ha még sosem volt önálló vállalkozásod! 12. Elvárásaid legyenek reálisak! A jövedelmet a hasznos munkád arányában fog emelkedni. 13. Támogass mindig új közvetlen üzleti partnereket! 14.Vezetői pozícióban is folytasd az ajánlást, az értékesítést, ne csak a már meglévőkből akarj profitálni. 15.A főnöki és a korai előnyugdíj ábrándjaidat tedd félre. Nyugdíjba majd akkor mész, ha a távolléted több forgalmat hoz mint a jelenléted!

11 „ Ahogy továbbra is elfogadod a dolgokat, melyeken nem tudsz változtatni, és változtatsz azokon, amiben tudsz, te magad is csodálatos módon változol… Csodákat viszel végbe, minden nap egyet.” (Andrew Matthews USA író)


Letölteni ppt "…ami másolható az nálad is működhet! Tibai Eszter."

Hasonló előadás


Google Hirdetések