Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS. A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE | Page 2 TermékAA KrémBB KrémCC KrémDD Krém Mit rövidít? Anti-AgingBeauty Balm / Blemish Balm.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS. A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE | Page 2 TermékAA KrémBB KrémCC KrémDD Krém Mit rövidít? Anti-AgingBeauty Balm / Blemish Balm."— Előadás másolata:

1 HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS

2 A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE | Page 2 TermékAA KrémBB KrémCC KrémDD Krém Mit rövidít? Anti-AgingBeauty Balm / Blemish Balm Complexion Correction / Color Correction Daily Defense / Dynamic Do-All TextúraVáltozóKrémes és hidratálóKönnyű és könnyen beszívódóHasonló a BB kréméhez Tipikus igények Az öregedési folyamat különböző láthatói jeleinek és kialakulásának csökkentése Figyelem: A fogyasztók nem „AA” krémként ismerik Kicsivel több fedés,mint a színezett hidratáló esetében Extra hidratálás Napi fényvédelem Anti-aging összetevőkkel vagy azok nélkül Hibátlan arcbőrhöz alapnak (primer funkció) Stb. BB krém finomított, továbbfejlesztett változata Könnyed fedés Kiegyenlíti a bőrhibákat, így az arcbőr egységesebb, egyenletesebb Kisimítja az arcképet Az arcbőr sugárzóvá válik A bőrpírt is csökkenti Minimalizálja a tág pórusokat Ultrakönnyű felvitel Az előzőekhez hasonló Eredetileg a száraz bőrterületekre lett kifejlesztve, mint például könyök, térd. A fentiek csak a megkülönböztethetőséget jelzik a különböző krémek között. Nincs pontos definíció – különbözhetnek márkánként és cégenként.

3 KONCEPCIÓ HYALURON-FILLER CC KRÉM „Azt szeretném, ha az arcápolóm küzdene a ráncok ellen, de tökéletes arcbőrt (arckép) is szeretnék rögtön a felvitel után” ÚJ az Eucerintől: HYALURON-FILLER Complexion Correction Cream, ránctalanító nappali arckrém, ami még a legmélyebb ráncokat is feltölti belülről, valamint kiegészíti és tökéletesíti az arcképet az azonnali tónusos és ragyogó megjelenésért. Hialuronsavval és szaponinnal gazdagított magas hatékonyságú formulája stimulálja a bőr saját hialuronsav termelését, még a legmélyebb ráncokat is láthatóan feltölti belülről. Ezenfelül a benne lévő színpigmentek beolvadnak a bőrbe és azonnal egységes, friss külsőt eredményezhetnek. UVA szűrőt tartalmazó SPF15 véd a káros UV sugarak ellen és megakadályozzák az idő előtti bőröregedést. Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok támasztják alá a tökéletes hatékonyságot és tolerabilitást. | Page 3 2 árnyalat light & medium

4 Még a legmélyebb ráncokat is feltölti belülről ANTI-AGE KATEGÓRIA MEGKÜLÖNBÖZTETÉS RL DERMO DENSIFYER 30+ 45+ 50+ Kor (kb) Öregedés jelei Eucerin válasza DERMODENSIFYER HYALURON-FILLER VOLUME -FILLER Visszaállítja az elvesztett feszességet az újrakontúrozott arcbőrért Erősíti a bőrstruktúrát és fokozza az arcbőr ragyogását Ható- anyag Apiaceae Peptides Arctiin Magnolol Oligopeptidek Hialuronsav Bőrtömörség vesztés Feszesség-vesztés Ráncocskák&finom vonalak Rövidláncú hialuronsav Hosszúláncú hialuronsav Szaponin

5 CC CREAM CSOMAGOLÁS | Page 5

6 ÚJ CC CREAM – KULCS ÖSSZETEVŐ: SZÍNPIGMENT | Page 6 Összetevők Hialuronsav (rövid-és hosszúláncú) és szaponin hatékony kombinációja Most színpigmentekkel melyek beolvadnak az arcbőrbe és azonnal egységes arcbőrt eredményezhetnek SPF 15 UVA szűrővel Textúra Hyaluron-Filler nappali krém (normál és vegyes bőrre) Minden bőrtípusra Mikor használjuk? Alapozó helyett (azon nők számára, akik nagyon természetes külsőt szeretnének) Sminkalapként is funkcionál (azon nők számára, akik tartós és erős fedést szeretnének) Árnyalatok Világos – hidegebb tónus (több sárga színpigmenttel) világos bőrtípusra Medium – melegebb tónus (több pirosas színpigmenttel) az (enyhén) barnább bőrtípusra

7 ÚJ CC CREAM – KULCS ÖSSZETEVŐ: SZÍNPIGMENT | Page 7 Kulcs összetevőszínpigment Jellemzők-ásványi -szintetikus / szervetlen KoncentrációKisebb mennyiségű színpigmentet tartalmaz, mint egy alapozó ElőnyökA színpigmentek könnyedén és azonnal eloszlanak a bőrön Az alacsonyabb koncentráció miatt több bőrárnyalatra is alkalmazható a CC krém Egységesebb, egyenletesebb, friss arcbőrt (arcképet) eredményez Ultrakönnyű textúra a hagyományos alapozóhoz képest Az áll vonalnál minimális színátmenetet képez ellentétben a rosszul választott alapozó erős árnyalati különbségéhez képest Pigment mix az optimális szín eléréséhez Fekete (Iron oxid) Sárga (Iron oxid) Piros (Iron oxid) Fehér (Titandioxid)

8 CC KRÉM VÁSÁRLÓ | Page 8 PROBLÉMALEHETŐSÉGMEGBÍZHATÓSÁGELŐNYÖK Mint tudatos vásárló, fiatalabbnak és még vonzóbbnak szeretnék látszani. A legutóbbi innovációk után kutatva kerestem a megoldást az első számú problémámra: küzdelem a ráncok ellen – hatékonyan, mégis gyengéden (injekció nélkül) Mindezeken felül az utóbbi években problémássá vált a bőrtónusom. Amellett, hogy az arcápoló krémemmel harcolok a ráncok ellen, üde, természetes külsőt szeretnék elérni rögtön a ránctalanító felvitele után, mely még fiatalabbá varázsolja az arcbőröm, mint a célzott ránctalanító. Az Eucerin az első dermokozmetikai márka, mely hialuron-feltöltő hatású CC krémet ajánl, ami még a legmélyebb ráncokat is feltölti. Ezenfelül friss, egységes és természetes külsőt eredményez. Hyaluron-Filler CC krém magas hatékonyságú formulája hialuronsavval és szaponinnal, mely stimulálja a bőr saját hialuronsav termelését, láthatóan belülről csökkentve a mély ráncokat. Ezenfelül a színpigmentek eloszlanak a bőrön és azonnal egységes, friss külsőt eredményezhetnek. UVA szűrőt tartalmazó SPF15 véd a káros UV sugarak ellen és megakadályozzák az idő előtti bőröregedést. Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok támasztják alá a tökéletes hatékonyságot és tolerabilitást. Hyaluron-Filler CC cream a sikeres Eucerin Hyaluron- Filler termékcsaládhoz tartozik, mely a dermokozmetika egyik legsikeresebb anti-aging termékcsaládja. Ezzel az innovációval az Eucerin bemutatja az első hidratáló, ránctalanító arckrémjét, ami még a legmélyebb ráncokat is feltölti és ezen felül egységesíti az arcbőrt és azonnali ragyogó külsőt eredményezhet.


Letölteni ppt "HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS. A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE | Page 2 TermékAA KrémBB KrémCC KrémDD Krém Mit rövidít? Anti-AgingBeauty Balm / Blemish Balm."

Hasonló előadás


Google Hirdetések