Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

REPLENISHCLEANSE BUILD Soul, Core and Form is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease. They help the body to heal itself!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "REPLENISHCLEANSE BUILD Soul, Core and Form is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease. They help the body to heal itself!"— Előadás másolata:

1 REPLENISHCLEANSE BUILD Soul, Core and Form is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease. They help the body to heal itself!

2 CORE LEVELES KEL ALOE VERA BÚZAFŰ SPIRULINA FEKETEKÖMÉNYMAG OLAJ MÁRIATÖVIS CHLORELLA VÖRÖSÁFONYMAG GYERMEKLÁNCFŰ KLOROFIL

3 CORE A TERMÉSZET LEGJOBB ZÖLDJEI ENERGIZÁL FELTÖLT VÉDELMEZ VILÁGELSŐ A MAGALAPÚ TÁPANYAGOK TERÉN

4 SZERVI FUNKCIÓK A TEST SZERVEI PERCENKÉNT TÖBB SZÁZ FUNKCIÓT LÁTNAK EL, MÉGIS NAPONTA MONDJÁK FEL A SZOLGÁLATOT. Naponta átlagosan 79 ember kap szervátültetést, és sokkal többnek lenne rá szüksége. Ezek a csodás biológiai gépezetek egy életen át kitarthatnak, az idő és a terhelés azonban rájuk is hatással van. Gondoljon a szervezetében működő számtalan szervrendszerre (szív- és érrendszer, emésztés, kiválasztás, immunrendszer stb.), melyek olyanok, akár egy bonyolult motor, tökéletesen időzített belső szerkezetekkel és működéssel. A tüdők oxigént választanak ki, a szív ezt eljuttatja a többi szervhez az artériákon és a véren keresztül, amely a gyomor és a bélrendszer által megemésztett tápanyagokat is szállítja, ezt pedig a vesék szűrik meg, és így tovább. Ennek a belső motornak gyakran van szüksége kiváló minőségű tápanyagokból álló üzemanyagra, különben komoly egészségügyi gondok merülhetnek fel.

5 A RAIN A Rain International az első olyan vállalat, amely a magoknak ezt a koncentrált erejét természetes formában, hatékony összetevőkkel, tápanyagokban gazdag és ízletes formában teszi elérhetővé. Mindenkit mindenütt arra buzdítunk, hogy Legyen Több! Kövesse az álmait, éljen szenvedélyesebb életet, és fedezzen fel még többet! Hiszünk a célok megvalósításában, a lehetőségek megteremtésében, valamint a tevékeny életvitelben. Az egészséges életmód jobb teljesítőképességet és nagyobb boldogságot eredményez. A Rain Internationalnél szeretnénk, ha mindenki ösztönözne másokat, és nyomot hagyna a világban. Vegye át a kormányt a sorsa hajóján, a saját útját kövesse, És legyen az, aki mindig is szeretett volna lenni!

6 TELJES VÉDELEM TERMÉSZETES MÓDON ENYHÍTI A FÁJDALMAT SZABÁLYOZZA A VÉRCUKORSZINTET SERKENTI A FOGYÁST BIZTOSÍTJA A LEGTÖBB NAPI VITAMINÉS ÁSVÁNYI ANYAG SZÜKSÉGLETET ERŐTELJES ANTIOXIDÁNS FELVESZI A HARCOT A BŐRELVÁLTOZÁSOKKAL MEGNYUGTATJA AZ EMÉSZTŐRENDSZERT MÉREGTELENÍT GYULLADÁSCSÖKKENTŐ NÖVELI A VITAMINOK ÉS AZ ÁSVÁNYI ANYAGOK FELSZÍVÓDÁSÁT

7 GMO MENTES Egyszerű koncepció, amit Ön is szeretni fog. Fogtuk a természet adta jótékony hatásokat, és a mag tápanyagban gazdag tulajdonságait egyedi termékekbe sűrítettük, melyeket úgy alakítottunk ki, hogy a maximális egészséget és gyógyulást biztosítsák. A Rain Core teljesen GMO-mentes, ami azt jelenti, hogy nem ment keresztül azokon az agresszív folyamatokon melynek során baktériumokkal, vírusokkal és más növényekkel módosították volna, így jobban kíméli a környezetet. A Rain Core hozzájárul a javasolt napi zöldnövények bevitelének egy részéhez. A Rain Core számos fajtát tartalmaz az elérhető legerősebb zöld növényekből. Rain International termékeit a legmodernebb gyártósorokon készítik, kizárólag GMO-mentes összetevők felhasználásával.

8 HIDEGEN SAJTOLÁS A Egyedi hidegensajtolási eljárásunk nem hagy erőteljes vegyianyagokat melléktermékként; nem bocsát ki káros füstöt a levegőbe. Az erős vegyi anyagok, illetve a magas hőmérsékletű kezelés hiánya hasznosnak bizonyul a magok szempontjából, mivel a mérsékeltebb feldolgozási folyamat érintetlenül hagyja a tápanyagokat. Egyediek vagyunk, hiszen magunk irányítjuk a saját gyártási folyamatunkat. Biztosítjuk, hogy minden csomag a legmagasabb minőségben készül, és garanciát vállalunk minden egyes tasakért. Az NFS (az Állami Egészségügyi és Biztonsági Szervezet az USA-ban), valamint az INFANCA bizonyítványával biztos lehet abban, hogy termékeink a legmagasabb minőséget képviselik. A folyamat során próbát és vizsgálatokat végeznek, hogy meggyőződjenek a Cgmp normák betartásáról.

9 THIRD PARTY TESTING IMMUNRENDSZER A CORE TÁMOGATJA AZ EGÉSZSÉGES IMMUNRENDSZERT AZZAL, HOGY BLOKKOLJA AZ IL-1β VEGYÜLETET, AMELY AZ IMMUNRENDSZER HATÉKONYSÁGÁNAK CSÖKKENÉSÉVEL ÁLL ÖSSZEFÜGGÉSBEN. ANTIOXIDÁNS VÉDELEM 60 ML CORE HÁROMSZOR ANNYI ANTIOXIDÁNS VÉDELMET NYÚJT, MINT AZ AMERIKAI HATÓSÁGOK ÁLTAL LEGJOBBNAK MINŐSÍTETT GYÜMÖLCSÖK ÉS ZÖLDSÉGEK, ÉS NYOLCSZOR AKKORA VÉDELMET JELENT A SZINGULET OXIGÉNNEL SZEMBEN, AMELY AZ EGYIK LEGGYAKORIBB ÉS LEGKÁROSABB OXIDÁNS.

10 ÁLTALÁNOS EGÉSZSÉG 60 ML CORE UGYANOLYAN MENNYISÉGŰ PROANTICIANIDOT (EGYFAJTA ANTIOXIDÁNST) TARTALMAZ, MINT 105 ML AZ USDA (AMERIKAI MEZŐGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM) ÁLTAL BESOROLT LEGJOBB GYÜMÖLCSBŐL. A PRONANTICIANIDOK OLYAN ÖSSZETEVŐK, MELYEKET AZ EGÉSZSÉG SZÁMOS TERÜLETÉVEL ÖSSZEFÜGGÉSBE HOZTAK, MIVEL KÖTŐDNEK A KOLLAGÉNHEZ, AMELY A FIATALOS BŐRÉRT, ANNAK RUGALMASSÁGÁÉRT ÉS A SEJTEK EGÉSZSÉGÉÉRT FELELŐS. EZEK AZ ÖSSZETEVŐK SEGÍTHETNEK A SZERVEZETNEK MEGVÉDELMEZNI MAGÁT A NAP KÁROS HATÁSAITÓL, ÉS JAVÍTHATJÁK AZ ÍZÜLETEK ÉS AZ ARTÉRIÁK RUGALMASSÁGÁT, MIKÖZBEN HOZZÁJÁRULNAK A VÉR, A KAPILLÁRIS EREK ÉS A VÉNÁK EGÉSZSÉGÉHEZ IS.

11 67%-KAL NAGYOBB PAC TARTALOM A proantociánok (PAC-k) a növényi alapú összetevők egy nagy és fontos csoportját alkotják. A vizsgálatok szerint kivételes antioxidáns, gyulladáscsökkentő és immuntámogató tulajdonságaik vannak. Magas koncentrációban találhatóak meg a gyümölcsökben és egyéb növényi forrásokban, mint például a szőlőfélékben, a kakaóban, valamint a vörösáfonyában. Egyedi magalapú összetétele miatt számítottunk arra, hogy a CORE esteleg magas koncentrációban tartalmaz majd PACket. Igazunk lett. A vizsgálati eredmények azt mutatják, hogy a PAC-k koncentrációja a CORE-ban 1,67-szer magasabb, mint a USDA (Amerikai Mezőgazdasági Minisztérium) által a PAC-szint alapján minősített legjobb 20 gyümölcsnek. A PAC-k csupán az egyik összetevő-család, amelyet a CORE egyedülálló magkomplexében találhatunk. Ezek az erőteljes antioxidánsok bizonyosan hozzájárulnak a CORE lenyűgöző ORAC5.0-ás értékeihez.

12 ANTIOXIDÁNS VÉDELEM A LEGGYAKRABBAN FOGYASZTOTT GYÜMÖLCSÖK ÉS ZÖLDSÉGEK ÁTFOGÓ ANTIOXIDÁNS-VÉDELMÉNEK 3-SZOROSA.* * AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBAN LEGGYAKRABBAN FOGYASZTOTT GYÜMÖLCSÖK ÉS ZÖLDSÉGEK USDA ÁLTAL MEGÁLLAPÍTOTT ÁTLAGA ADAGONKÉNT. ORAC 5.0*

13 SEJTSZINTŰ IMMUNVÁLASZ Sejtszintű immuntámogatási vizsgálat, a Sejtszintű immunvizsgálat (IL-1β) a vizsgálati anyagnak az IL-1β kifejeződési/termelődési szintjének gátlására gyakorolt hatását vizsgálja az emberi sejtekben. Az IL-1β az immunválasz egyik biomarkereként szolgál. A citokinok az immunrendszer által előállított olyan szabályozó fehérjék, amelyek az immunválaszok és a gyulladásos reakciók sejtszintű közvetítőiként működnek. A felhasznált vizsgálat az interleukin-1 béta (IL-1β) sejtszintű gátlását méri a tesztanyag – a CORE – kezelésének hatására.

14 SEJTSZINTŰ IMMUNVÁLASZ Az emberi sejteket először a tesztanyaggal vagy anélkül kezelik, hogy lehetővé tegyék az anyag természetes felszívódását a sejtekben. A sejteket ezután gyulladáskeltő anyaggal terhelik, ami normális esetben serkenti az IL-1β termelését, majd sejtjelzők sorozatán keresztül immun-mediált gyulladássá fejlődik. Amennyiben IL-1β-gátló anyag van jelen a sejtkultúrában, Akkor ezen anyag gátolja az IL-1β termelődését, e gátlás aránya pedig az IL-1β termelődés csökkenési szintje révén felmérhető.

15 SEJTSZINTŰ IMMUNVÁLASZ A sejtszintű immuntámogatási vizsgálat megmutatja, hogy a CORE gátolja az IL-1β-t – amely az immunválasz egyik fontos biomarkere. Sőt, a CORE biztonságos koncentrációja az IL- 1β akár 67%-át is gátolhatja. Az antioxidánsokról köztudott, hogy támogatják az immunműködést, és úgy tűnik, hogy a szingulett oxigén elleni védelem különösen fontos, mivel szoros kapcsolat van a szingulett oxigén és az IL-1β termelődése között.

16 ORAC ÉS SZINGULETT OXIGÉN Öt gyakori reaktív vegyület található a szervezetben: a peroxil gyökök, hidroxil gyökök, peroxinitrit, szuperoxid anion és a szingulett oxigén. Az ORAC5.0 érték egy élelmiszer/táplálozási termék összesített antioxidáns erejének mértéke az öt gyakori reaktív vegyülettel szemben. Az ORAC értéket mikromol trolox ekvivalencia (μmole TE) per gramm értékben fejezzük ki. Méri az antioxidáns teljesítményt az 5 elsődleges gyökkel szemben Ez az iparági szabvány a szélesspektrumú antioxidáns vizsgálatok terén A Soul-hoz hasonlóan a CORE is kiegyensúlyozott antioxidáns védelmet nyújt mind az 5 elsődleges gyökkel szemben. Sőt, 45 ml CORE háromszor akkora átfogó antioxidáns védelmet biztosít, mint a leggyakrabban fogyasztott gyümölcsök és zöldségek, az USDA és a Brunswick Labs adatai szerint.

17 SZINGULETT OXIGÉN A CORE ORAC értéke a SOAC-al, vagyis a szingulett oxigén gyökkel szemben, Figyelemre méltó. 60ml CORE 8-szoros védelmi erővel bír az USDA által a legjobbnak minősített gyümölcsöknél és zöldségeknél a szingulett oxigénnel szemben, amely köztudottan káros az immunrendszerünk számára.

18 MI VAN A CORE-BAN FEKETEKÖMÉNYMAG OLAJ A feketekömény magjában több mint 100 összetevo található. Több száz tanulmány készült a magokról, melyek kimutatták, hogy a magokból származó összetevok segítenek az egészségügyi gondokkal szembeni harcban.* MÁRIATÖVIS A máriatövis a világ egyik leghatékonyabb májtisztító szere. A máriatövisben található aktív antioxidáns összetevo egy szilimarinnak nevezett flavonoid komplex. Ez az antioxidáns pedig a világ egyik leghatékonyabb májtisztító szere.* VÖRÖSÁFONYAMAG A vörösáfonya mag olaja igen nagy mennyiségben tartalmaz egyszeresen és többszörösen telített zsírsavakat, foszfolipideket, fitoszterolokat, valamint nagy mennyiségu antioxidánst, melyek széles köru egészségügyi hatással bírnak.

19 MI VAN A CORE-BAN LEVELES KEL A kel úgy ismert, mint az eredeti szuperélelmiszer, és nagy mennyiségben tartalmaz élelmi rostot, valamint ként. A kén segíti a zsír emésztését, felszívódását, illetve a vércukorszint szabályozását. CHLORELLA A chlorella mintegy 60%-nyi fehérjetartalommal rendelkezik, ezzel pedig ugyanolyan minoségu fehérjeforrás, mint a tojás. Szintén kiváló forrása a zsíroldékony vitaminoknak, a kolinnak, valamint az esszenciális ásványi anyagoknak és rostoknak. SPIRULINA A spirulina javítja az agyműködést, a fehérvérsejtszámot, serkenti az antitesteket, javítja a máj egészségét és még sorolhatnánk. Szinte bármilyen tápanyaghiány esetén is segítséget nyújt koncentrált vitamin- és ásványi anyag tartalma miatt.*

20 MI VAN A CORE-BAN BÚZAFŰ A búzafű a búza fiatal hajtásait tartalmazza, mielőtt azok a magot tartalmazó kalászt kifejlesztenék. A búzafű nagy koncentrációban tartalmaz klorofillt, vitaminokat, ásványi anyagokat és enzimeket, ezzel pedig igazi szuperélelmiszer. GYERMEKLÁNCFŰ A gyermekláncfű gyökere, szára és levele is hatásos módszert nyújt a szervezet egészségesen tartásához a májfunkciók javításától egészen a bőrproblémák kezeléséig. ALOE VERA Az aloe vera segíthet megnyugtatni az emésztő- és/ vagy a bélrendszert. KLOROFILL A klorofillt különböző méreganyagok májon keresztül történő eltávolításának segítésére kezdték alkalmazni, és továbbra is kulcsösszetevő marad az elengedhetetlen méregtelenítő csatornák működésének javítása terén.

21 MÉREGTELENÍTŐ Támogatja a szervezet természetes fokozott méregtelenítő funkcióit. Fokozott tisztulásnak nevezzük a megnövekedett tisztító folyamatokat, amikor a máj hatékonyabban méregteleníti a toxikus anyagokat anélkül, hogy az így felszabadult anyagok klinikai mérgezést okoznának a testben. A RAIN SOUL és CORE™ magokból összeállított élő táplálék, melyek szinergizálják a világ leghatékonyabb tápanyagokat egy finom, egészséges botanikus növényi mag-koncentrátumú táplálék kiegészítőben. A természetben előforduló antioxidánsok és enzimek a RAIN SOUL & CORE összetevői együttesen segítik az egészséges sejtek szaporodását és a sejtek regenerálódását, miközben hozzájárul a méregező molekulák a szervezetből történő kitisztításához, melyek ilyenkor károsítanák az egészséges sejteket.

22 Attila & Melinda J. Kun CCHt., Rain Gold Executive Rain International Founding Partner Hungary, Canada 519-890-8981 www.myrainlife.com/attilakun rain@attilacompany.com


Letölteni ppt "REPLENISHCLEANSE BUILD Soul, Core and Form is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease. They help the body to heal itself!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések