Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Motiváció a kísérlet előtt Motiváció a kísérlet után Iskolai kötődés a kísérlet előtt Iskolai kötődés a kísérlet után Iskolai kötődés motiváció kontroll.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Motiváció a kísérlet előtt Motiváció a kísérlet után Iskolai kötődés a kísérlet előtt Iskolai kötődés a kísérlet után Iskolai kötődés motiváció kontroll."— Előadás másolata:

1 Motiváció a kísérlet előtt Motiváció a kísérlet után Iskolai kötődés a kísérlet előtt Iskolai kötődés a kísérlet után Iskolai kötődés motiváció kontroll kísérleti T-próba (változás mértéke) Korreláció (összefüggés) T-próba (különbség mértéke) Motiváció a kísérlet után egy évvel Iskolai kötődés a kísérlet után egy évvel Iskolai kötődés T-próba (különbség mértéke) ANOVA (a három időpont között)

2 Definíciók T-próba: Két különböző minta, a kontrollcsoportos felmérés esetében alkalmazzuk, annak bizonyítására, hogy a két csoport teljesítménybeli különbsége nem a véletlen műve. Korreláció: A korrelációszámítás a változók közötti kapcsolat erősségét vizsgálja. ANOVA: Több csoport összehasonlítása lényegében a csoportok eloszlásának összehasonlítását jelenti. 1/ch09.html#id555456http://www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tkt/biostatisztika- 1/ch09.html#id555456

3 Spss printscreen


Letölteni ppt "Motiváció a kísérlet előtt Motiváció a kísérlet után Iskolai kötődés a kísérlet előtt Iskolai kötődés a kísérlet után Iskolai kötődés motiváció kontroll."

Hasonló előadás


Google Hirdetések