Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV"— Előadás másolata:

1 ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV
PREZENTÁCIÓ

2 ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV EMEA
A Nu Skin® maga A BIZONYÍTOTT KÜLÖNBSÉG. Az Önök partnereként egyediségünket továbbra is meg szeretnénk tartani a globális kompenzáció élenjáróiként. Jövőképünk világos: a világ vezető közvetlen értékesítési vállalatává kívánunk válni azáltal, hogy több jövedelmet biztosítunk Üzletépítőink számára, mint bármely más vállalat. Ez az előadás csupán áttekintés. Teljes körű információért látogasson el weboldalunkra ( és kattintson a Lehetőség menüpontra!

3 ELSŐ LÉPÉSEK FONTOS ALAPFOGALMAK PSV és CSV: melyik melyik?
A személyes pontforgalom (PSV) az a havi pontérték, amely az Ön és kiskereskedelmi vásárlói részéről a Társaságtól megvásárolt termékek és szolgáltatások után jár. A csoportforgalom (GSV) mutatja egy adott hónapban a csoportkörben az összes PSV-t, beleértve az Üzletépítő saját PSV-jét. A jutalékalapot képező forgalom (CSV) a havi jutalék kiszámítására használt érték. A CSV egyenlő egy termék/szolgáltatás nagykereskedelmi árával, mínusz bármiféle adó, azonnali jövedelem (FSP) és engedmény (ADR, web; stb. kedvezmény).

4 ELSŐ LÉPÉSEK Minden termék rendelkezik PSV és CSV ponttal.
FONTOS ALAPFOGALMAK 1. lépés Minden termék rendelkezik PSV és CSV ponttal. Az Executive szinten tartási követelményeket és egyéb kvalifikációs követelményeket a PSV és a GSV (csoportforgalom) használatával teljesíti. Kifizetéseit a CSV alapján kapja az Értékesítési Kompenzációs Terv Jutalék Maximalizálóját használva.

5 ELSŐ LÉPÉSEK Új Üzletépítőként* Ön négy módon juthat jövedelemhez:
KEZDJE EL VÁSÁRLÓI ÉS ÜZLETÉPÍTŐI HÁLÓZATA KIÉPÍTÉSÉT! 1. lépés KERESETI LEHETŐSÉG Új Üzletépítőként* Ön négy módon juthat jövedelemhez: A kiskereskedelmi értékesítésből fakadó árrés. Akár 30% árrés a kiskereskedelmi értékesítés után**. 5% L1 bónusz, amely a személyesen szponzorált Üzletépítők és Elsőbbségi Vásárlók havi CSV forgalmán alapul. Azonnali jövedelem az azonnali jövedelmet biztosító termékcsomagok (FSPP) eladása után. KISKER. VÁSÁRLÓ ÖN ÜZLETÉPÍTŐ ELSŐBBSÉGI VÁSÁRLÓ 1. SZINT (L1) Figyelem: Jutalék és értékesítési bónuszok kizárólag aktív Üzletépítőknek kerülnek kifizetésre! Az Aktivitási követelmények magyarázatára (beleértve a kiskereskedelmi értékesítési követelményeket) vonatkozó szószedetet az Értékesítési Kompenzációs Tervben találja. * Az Üzletépítővé válás egyetlen feltétele a regisztrációs díj befizetése. A toborzásért bónuszt nem fizetünk. Bónuszt csak termékek értékesítése után lehet kapni. ** A termékek újraértékesítési árát Ön szabhatja meg.

6 AZONNALI JÖVEDELEM MAXIMALIZÁLJA KERESETÉT*
1. lépés Az azonnali jövedelmet biztosító termékcsomagokat (FSPP) azért állítottuk össze, hogy segítsünk az új Üzletépítőknek az üzlet beindításában: Ezen csomagok a legnépszerűbb Nu Skin Enterprises termékeket tartalmazzák – vonzó áron. Továbbá lehetőséget nyújtanak extra jövedelemre is. Üzletépítőként Ön a következő jövedelmekhez juthat: Példa: akár 30% árrés a kiskereskedelmi értékesítés után. 5% L1 bónusz, amely a személyesen szponzorált Üzletépítők és Elsőbbségi Vásárlók havi CSV forgalmán alapul. azonnali jövedelem az azonnali jövedelmet biztosító termékcsomagok (FSPP) eladása után. 250 euró a termékcsomag ára 200 PSV 150 CSV 50 euró azonnali jövedelem (FSP) * A termékcsomag tartalma, ára, PSV-je és az „azonnali jövedelem” országonként változhat. Kérjük, a további részletekért lépjen kapcsolatba a helyi Nu Skin irodával! Az azonnali jövedelmet biztosító termékcsomag megvásárlása és értékesítése nem kötelező.

7 3 HÓNAPOS EXECUTIVE KVALIFIKÁCIÓ
VEZETŐI KÉPESSÉGEK FEJLESZTÉSE EXECUTIVE KVALIFIKÁCIÓS FOLYAMAT 2. lépés ÖN KISKER. VÁSÁRLÓ ÜZLETÉPÍTŐ ELSŐBBSÉGI VÁSÁRLÓ ELSŐBBSÉGI VÁSÁRLÓ Építse szervezetét, hogy Executive vezetővé válhasson – figyelje, ahogy keresete megsokszorozódik!** 3 HÓNAPOS EXECUTIVE KVALIFIKÁCIÓ KERESETI LEHETŐSÉG 1. HÓNAP (LOI) Az Executive kvalifikáció során a következő jövedelmekre tehet szert: A kiskereskedelmi értékesítésből fakadó árrés. Akár 30% árrés a kiskereskedelmi értékesítés után. 5% L1 bónusz, amely a személyesen szponzorált Üzletépítők és Elsőbbségi Vásárlók havi CSV forgalmán alapul. Azonnali jövedelem az azonnali jövedelmet biztosító termékcsomagok (FSPP) eladása után. 100 PSV GSV* 2. HÓNAP (Q1) 100 PSV GSV 3. HÓNAP (Q2) 100 PSV GSV * A csoportforgalom (GSV) mutatja egy adott hónapban a csoportkörben az összes PSV-t, beleértve az Üzletépítő saját PSV-jét is. **Az Értékesítési Kompenzációs tervben részletes tájékoztatást talál az Üzletépítők minden szintre vonatkozó kereseti lehetőségeiről és kifizetett bónuszairól. Megtekintéséhez kérjük, látogasson el a oldalra, vagy lépjen kapcsolatba helyi Account Menedzserével!

8 VEZETŐI KÉPESSÉGEK FEJLESZTÉSE NÖVELJE BÓNUSZKERESETI LEHETŐSÉGÉT!
2. lépés EXECUTIVE BÓNUSZ EARNING POTENTIAL Az Ön GSV-je Az Ön keresete Executive-ként kaphat: Az Executive kvalifikációs időszak keresetével megegyező jövedelmet. PLUSZ havi Executive Bónuszt (EB) a csoportforgalom (CSV) alapján. lehetőséget, hogy részt vegyen az EMEA Executive Duplikációs Bónuszban. GSV 9% GSV 10% GSV 11% GSV 12% GSV 13% GSV 14% GSV 15% Figyelem: Executive szinten tartási követelmények: minimum 100 PSV és min GSV értékű forgalom.

9 ALSÓVONALI KITŰZŐI CÍM
EXECUTIVE VEZETŐI KERESET KI SZÁMÍT BE KINEK? 2. lépés Az alábbi táblázat azt mutatja, hogy alsóvonalai közül kik számítanak be GSV-jébe, amint Ön előrehalad kvalifikációjában és a további bónuszok megszerzése felé. A csoportkörében lévő Elsőbbségi Vásárlók által generált forgalom/pontok mindig beszámítanak az Ön GSV-jébe. AZ ÖN KITŰZŐI CÍME ALSÓVONALI KITŰZŐI CÍM Üzletépítő LOI (1. hónap) Q1 (2 hónap) Q2 (3. hónap) Executive Felfüggesztett Executive * LOI (1. hónap) Q1 (2. hónap) Q2 (3. hónap)

10 A NU SKIN® FORRADALMI JUTALÉK MAXIMALIZÁLÓJA A LEGMAGASABB KIFIZETÉST BIZTOSÍTJA ÖNNEK
3. lépés MÉLYSÉG MAXIMALIZÁLÓ: Elszakadó Executive Bónusz FORGALOM MAXIMALIZÁLÓ EEB Bónusz + DBLG1 Bónusz VAGY JUTALÉK MAXIMALIZÁLÓ MÉLYSÉG FORGALOM Forgalom Maximalizáló Szerezze meg az Extra Executive Bónuszt (EEB) ÉS a Dupla Első Generációs Bónuszt (DBLG1)! Mélység Maximalizáló Kapjon akár 5% jutalékot a CSV alapján minden, szervezetében található Elszakadó Executive után, akár hat generáció mélységig. JUTALÉK MAXIMALIZÁLÓ MAXIMALIZÁLJA A BÓNUSZBAN REJLŐ LEHETŐSÉGET Növelje kereseti potenciálját, hiszen a Nu Skin® a lehető legmagasabb jutalékot fizeti Önnek. KERESETI LEHETŐSÉG A Jutalék Maximalizáló segítségével kapjon: jutalékot az 1. és a 2. lépés után, PLUSZ az Ön számára kedvezőbb Jutalék Maximalizáló számítási mód által kalkulált összeget! EXTRA EXECUTIVE BÓNUSZ (EEB) MIN. GSV BÓNUSZ % 3 000 5% a CSV alapján + DUPLA G1 BÓNUSZ (DBLG1) 3,000 10% a CSV alapján CÍM GOLD LAPIS RUBY EMERALD DIAMOND BLUE DIAMOND Első generációs (G1) elszakadó Executive-ok száma 1 2,3 4,5 6,7 8,9,10,11 12 5% 2 3 4 5 6

11 FORGALOM MAXIMALIZÁLÓ
A NU SKIN® FORRADALMI JUTALÉK MAXIMALIZÁLÓJA AUTOMATIKUSAN AZ ÖNNEK KEDVEZŐBB SZÁMÍTÁSI MÓDDAL KALKULÁLT ÖSSZEG KERÜL KIFIZETÉSRE 3. lépés Ruby Executive (ÖN) 100 PSV, GSV, CSV Executive 3 000 GSV, 2 250 CSV GOLD Executive G2 - CSV ÖSSZESEN: 4500 G1 – CSV ÖSSZESEN: 9 000 FORGALOM MAXIMALIZÁLÓ az EEB 5% 112,50 euró a DBLG1 10% 900 euró a G2-G6 0% 0 euró ÖSSZESEN 1, euró MÉLYSÉG MAXIMALIZÁLÓ G1 5% 450 euró G2 5% 225 euró ÖSSZESEN 675 euró VAGY 1, euró 675 euró JUTALÉK MAXIMALIZÁLÓ

12 EXECUTIVE SZINTEN TARTÁSI KÖVETELMÉNYEK
HAVI EXECUTIVE SZINTEN TARTÁSI KÖVETELMÉNYEK: Jutalékkifizetéshez és az Executive bónuszok kifizetéséhez: legalább 100 PSV és GSV.  Mi történik akkor, ha egy Executive nem tudja teljesíteni a szinten tartási követelményeket? Szinten tartási követelmények: Mi történik? Cím: Kifizetés: Májusban nem érte el Kitűzői pihenőhónap (12 hónap alatt egy alkalommal kérhető) Executive L1 Bónusz (ha az Exec. 100 PSV + ADR, azonnali jövedelem és kiskereskedelmi profitok, kivéve az Exec. bónuszokat) Júliusban ismét nem érte el Felfüggesztett Executive státusz max. három hónapig (Executive címenként egyszer vehető igénybe) Felfüggesztett Executive* (felsővonal számára elszakadó Executive-ként számít) (lsd. fent) Szeptemberben teljesítve Promóció szeptemberben Executive-ként kap kifizetést Októberben nem érte el Októberben kiesés Kiesett Executive (ha az Üzletépítő 100 PSV + ADR, azonnali jövedelem és kiskereskedelmi profitok) Az Üzletépítő újra teljesíti a kvalifikációs folyamatot Újra belép** (ha 6 hónapon belül teljesíti, visszakapja az eredeti elszakadó Executive-okat) * Executive címenként egyszer engedélyezett, azonban az Üzletépítőknek legalább 12 hónapot kell várniuk a Felfüggesztett Executive opció felhasználásától számítva ahhoz, hogy ismét igénybe vehessék ezt a lehetőséget. ** Azon Executive-ok, akik eredeti elszakadó Executive-jaik visszakapásához újra teljesítik a kvalifikációs folyamatot, többé nem vehetik igénybe a Felfüggesztett Executive státuszt.

13 EMEA Executive Duplikációs Bónusz kritériumok
EXECUTIVE DUPLIKÁCIÓS BÓNUSZ* KAPJON RÉSZESEDÉST (SHARE) AZ EMEA SIKEREIBŐL! A havi 3000 GSV forgalmú Executive és afeletti kitűzői címmel rendelkező Üzletépítők kvalifikálhatnak arra, hogy az Executive Duplikációs Bónusz segítségével részesedést (share) kaphassanak az EMEA-régió havi jutalékalapot képező forgalmából**: EMEA Executive Duplikációs Bónusz kritériumok Az Executive kvalifikáció 2. hónapját teljesítő Üzletépítő (Q2) 1 részesedés (share) Új Executive 1. hónap 3000 GSV-vel Új Executive 2. hónap 3000 GSV-vel 2 részesedés (share) Új Executive 3. hónap 3000 GSV-vel 3 részesedés (share) Figyelem: Ahhoz, hogy beleszámítsanak a felsővonal részesedésébe (share), a kvalifikáló Executive-oknak és Executive-oknak az EMEA piacok egyikéhez kell tartozniuk. * Az Executive Duplikációs Bónusz egy ideiglenes ösztönző, mely nem része az Értékesítési Kompenzációs Tervnek; módosítható vagy 30 napos előzetes értesítéssel bármikor megszüntethető. ** A kvalifikációhoz az Üzletépítőknek minden jutalék periódus végén teljesíteniük kell a hatályban lévő minimum bónusz és értékesítési feltételeket, valamint az Értékesítési Kompenzációs Terv Aktívokra vonatkozó követelményeit.

14 THANK YOU


Letölteni ppt "ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV"

Hasonló előadás


Google Hirdetések