Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Yess Plus A magyar mlm rendszer

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Yess Plus A magyar mlm rendszer"— Előadás másolata:

1 Yess Plus A magyar mlm rendszer
Ványi Katalin Zsuzsanna ajánlásával Mobil: Skype: zsuzsa6921

2 Mi az a Yess+? A Yess+ egy magyar internetes áruház, ami a Yess Europe Kft. tulajdona. ( 2005 február 10-én alapította 4 magyar hálózatépítő. A cég fő profilja a Holt tenger ásványaiból készült kozmetikumok, táplálék kiegészítők, egészség megőrző termékek, háztartási anyagok, élelmiszerek, Internetes és egyéb szolgáltatások értékesítése.

3 A cég működése A Yess Plus egyedi hálózatos marketing rendszerben működik. A hagyományos Multi Level Marketingtől (MLM) eltérően az internet adta lehetőségeket maximálisan kihasználja. Tagjai elérhető áron vásárolnak minőségi termékeket és szolgáltatásokat, valamint ezt az áruházat tovább ajánlják másoknak és ezzel jövedelemre tesznek szert.

4 Downliner A Downliner egy hálózatépítő szoftver és weboldal: a tagok ezen az oldalon regisztráltak, és ezután mindenki megkapta a saját névre szóló downliner oldalát. A Downliner kizárólag a Yessplus üzlet tagjai számára épít hálózatot. Tagjaink saját tagsági számra kódolt weboldalakat kapnak: , Az leendő partneredet a saját weboldaladról regisztrálod, így automatikusan hozzád tartozik. Ebből következik: bárki, aki rátalál a weboldaladra és regisztrál – partnered lesz, akár anélkül, hogy találkoznál vele.

5 Downliner Hogyan működik?
Első szinten 3-as szélességű csoportod lesz. Az alattad lévő partnereidnek is 3 közvetlen munkatársa lesz.

6 Downliner Hogyan működik?
Ha regisztrál a negyedik – ötödik stb. embered, azt a közvetlenül alattad lévő 3 partner valamelyike kapja. (ahol éppen van üres hely) Úgy is lesz partnered, hogy nem Te csatlakoztatod, hanem a szponzorod, aki fölötted van.

7 Downliner Mire jó ez? Hasonlítsuk össze a hagyományos mlm rendszert a Downliner-Yessplus rendszerrel! A hagyományos mlm rendszerben korlátlan szélességű csoportot lehet építeni. Vegyünk például egy 10-es szélességű csoportot első szinten.

8 Hagyományos mlm rendszer
A gyakorlat azt mutatja, hogy csatlakozás után átlagosan 10 partnerből 3 dolgozik aktívan. A többi 7 bent van ugyan, de sikertelen, nem talál új partnert, ezért elmegy a kedve, stb. A szponzoruk nem tudja motiválni őket semmi kézzelfogható dologgal, így idővel eltűnnek a rendszerből.

9 Hagyományos mlm rendszer
Szintén a gyakorlat mutatja, hogy átlagosan 10-ből 1 partnernek sikerül újabb 10 embert szponzorálni, akiknél ugyanez lesz az átlag.

10 Hagyományos mlm rendszer
A maradék 7 ember tehát eljutott oda, hogy álmodott egy nagyot, befizette a csatlakozási díjat, megrendelte a kötelező termékcsomagot (50-100ezer Ft), tartott néhány termékbemutatót, majd mivel nem tudta eladni az ismerőseinek a termékeket és partnert sem talált – abbahagyta. Belőlük épült fel hazánkban is az MLM-ellenzők népes tábora. Különös ismertetőjelük a „Jaj hagyjál már békén!” felkiáltás, amikor meghallanak egy újabb mlm ajánlatot. 

11 Yess Plus hálózat A YessPlus üzletben az aktív tagok aránya sokkal magasabb, mint a hagyományos mlm hálózatokban. Ez abból adódik, hogy a csoportodba többféle módon kerülhetnek be új partnerek: Saját magad által csatlakoztatott partnerek A hozzád csatlakoztatott üzlettársak által behozott új tagok A felső vonalad (szponzoraid) által javasolt partnerek A Downliner által csatlakoztatott érdeklődők

12 Yess Plus hálózat Nézzünk egy példát!
Ha Te, mint szponzor behozol 10 embert, akkor így fog kinézni a hálózatod: Ez az üzlettárs kapott 3 embert. De csak akkor kap jutalékot a csoportja forgalma után, ha aktív. Az aktivitás személyes vásárlást jelent. A vásárlás pedig forgalmat.

13 Yess Plus hálózat előnyei
Az inaktív tagokat aktivizálni tudjuk. Forgalom generálódik, mivel személyes vásárlás a jutalék-jogosultság feltétele. Havi kötelező rendelés nincs. Unilevel mélységi jutalékok vannak (nem különbözeti!) A cég termékek pontértéke alapján 49%-ot oszt szét a munkatársak között 7 szinten. Karrier terv itt:

14 Honnan jön a pénz? A jövedelmed a csoportod termékforgalmából keletkezik. A tagok a Yessplus webáruház termékeit vásárolják. A termékek árát magyar viszonyokra szabták. A webáruházban a saját forgalmazású (exkluzív) termékek mellett megtalálhatóak már ismert márkás termékek, amelyeket egyébként is nap, mint nap használunk.

15 Exkluzív termékek A jó minőségű Arany kolloid oldat teljesen természetes ásványi étrend-kiegészítő.
Ízületi gyulladás esetén hatásosan csillapítja a fájdalmat, csökkenti a duzzanatot, javítja az ízületek mozgását. Ez a jelenség az arany általános gyulladáscsökkentő hatásán alapszik. Csökkenti a stressz káros hatásait, javítja az agymûködést és megújítja az idegrendszert. Rendszeres fogyasztása során oldódik a depresszió, a búskomorság, a levertség, a szorongás, a félelem, és javul a betegek általános közérzete. Ez az euforizáló hatás szinte minden betegség esetén jótékony hatású, mert növeli a beteg gyógyulásba vetett hitét, fokozza életkedvét. Élesíti az elmét, javítja a koncentráló képességet. Mivel élesíti az elmét, ezért növekszik a hitünk, nő az életkedvünk és az önbizalmunk, javul a koncentrálóképességünk. Feltétlenül szedni kell az agy nagyobb terhelésének időszakában: pld. tanulás, feszített munka, bármilyen típusú idegi terhelés. Hatásosnak bizonyult figyelemhiány és hiperaktivitás kezelésében. Növeli az energiaszintet és a libidót. Szabályozza a szívritmust, serkenti a vérkeringést, optimalizálja a testhőmérsékletet.

16 Exkluzív termékek A jó minőségű Arany kolloid oldat teljesen természetes ásványi étrend-kiegészítő.
Eredményesen használják alkohol-, nikotin-, koffein- és szénhidrátfüggőség csökkentésére. Jelentősen enyhíti az asztmatikus tüneteket. Az arany hatásos gyógyszer a krónikus, szisztémás kortikoszteroid-függő asztmás betegeknél is. Tartós kezelés során csökkentették a panaszokat, a bronchusok hiperreaktivitását, és alkalmazásukkor csökkenteni lehetett a glukokortikoid adagját. Rendelkezik egy, az atomszerkezetéből adódó speciális hatással is: a mellékpajzsmirigy szerkezetét és működését harmonizálja, így jótékony hatást gyakorol az egész csontrendszerre. cukorbetegeknél egyre több esetben mutat javulást, nem a cukorbetegséget kezeli, hanem általában az ezüstoldattal együtt a betegség kiváltó okát szünteti meg vagy azt javítja gyulladáscsökkentő hatása van, ezt általánosan kell érteni, lehet az akár súlyos eset is (pld. izületi-, gerinc-, ideggyulladás, stb.), vagy akármilyen típusú, az aranyoldatnak teljesen mindegy, elvégzi a dolgát   Egyéb gyógyszerekkel nem lép kölcsönhatásba, és nem befolyásolja hatásukat.

17 Exkluzív termékek Ezüst kolloid A legerősebb, legbiztonságosabb, széles körben alkalmazható antibiotikum Az ezüst kiváló antibakteriális hatása már az ókor óta ismert. Az ezüst kolloid oldat világszerte népszerű, és széles körben használt természetes antibakteriális készítmény. Orvostudományilag bizonyított, hogy a kolloidszemcse méretű ezüst rendkívül hatásosan pusztítja a baktériumokat, vírusokat. Míg az antibiotikumok legjobb esetben is csak 5-10 organizmust képesek elpusztítani, addig az ezüst kolloid közel 650-et!

18 hatásos csontregeneráló, elősegíti a bőr újraképződését.
Exkluzív termékek Ezüst kolloid A legerősebb, legbiztonságosabb, széles körben alkalmazható antibiotikum Használata javasolt az összes testfelszínen lévő és a test belsejében megbúvó fertőzéses betegségek, gyulladások esetén, hatásos csontregeneráló, elősegíti a bőr újraképződését. Alkalmazható herpesz, gombásodás, szifilisz, napégés, ekcéma, allergia, torokgyulladás, influenza, reuma, pattanások, gyomorfekély, szemgyulladás, horzsolás esetén külsőleg és belsőleg is. Nem tartalmaz vegyszert, stabilizátort, kötőanyagot, festéket vagy bármilyen más adalékot sem!

19 nyálkahártyapótló probiotikum, méregtelenít,
Exkluzív termékek Dr. Hummel Zoltán – Mikrorostos Biogél Mikrobiológiai eredetű cellulóz étkezési rost tartalmú élelmiszer készítmény Hatása: regenerálja az élő bélflórát (14 szervezetbarát mikroorganizmust tartalmaz), nyálkahártyapótló probiotikum, méregtelenít, elősegíti a hatékony tápanyag-, egyenletes vitamin- és nyomelem felszívódást, a patogén kórokozók szaporodását gátolja, erősíti az immunrendszert a „jótékony” bélflóra megerősítése által, a vastagbélben semlegesíti a szabadgyököket, így kisebb az esélye a ráknak és az öregedésnek!

20 Exkluzív termékek Dr. Dörnyei József - Vitamin komplexum
homoktövis gyümölcshús olaj, szőlőmag olaj, tökmag olaj egy kapszulában magas vitamin- és ásványi anyag tartalom (A,E,F,C,D,K vitamin, kalcium, cink) kedvező hatása van a gyomor- és nyombélfekélyre erősíti az immunrendszert, fokozza a vérkeringést

21 Holt tengeri kozmetikumok
Holt-tenger egyedülálló gyógyító erejét már az ókorban felismerték, harcok dúltak az értékes terület megszerzéséért, ókori uralkodók, mint Kleopátra, Sába királynője, palotát emeltek a Holt-tenger partján és élvezték a fürdőzést. A HOLT-TENGERI NATÚR KOZMETIKUMOK  megoldást nyújthatnak különböző bőrbetegségek, psoriazis (pikkelysömör), akne, stb. kezelésére is. A Holt-tenger a szépség és egészség forrása, vizében kétmillió év alatt 25 féle ásványi anyag és nyomelem halmozódott fel, igen nagy mennyiségben, és rendkívüli összetételben. Hidratáló, ránctalanító, bőrkisimító, bőrpuhító, fiatalító hatása mellett ismeretes gyógyító hatása is. Bőrbetegségekre (pikkelysömör (psoriasis), ekcéma, pattanásos bőr (akne), allergiás bőrkiütések, napallergia kezelésére, érzékeny bőr ápolására kiválóak a Holt-tengeri készítmények, reumára, izületi kopásra, izületi gyulladás utókezelésére is ajánlott. Izomfájdalmakra, sportsérülésekre, izomhúzódásra is kiváló.

22 Exkluzív termékek Jericho Holt tengeri kozmetikumok
Jericho éjszakai vitalizáló krém Holt tengeri ásványi és növényi anyagokat tartalmazó, gazdag krém, minden bőrtípusra. Visszaállítja a bőr természetes egyensúlyát, serkenti a vér mikrokeringését. Természetes olajok, fehérjék, fekete iszap és sók tökéletes kombinációja. Fekete iszap testre Természetes iszap és ásványi anyag tartalmú. Testre tisztító, gyógyító hatású, revitalizálja a bőrt, stimulálja a vérkeringést és hatásosnak bizonyult a reuma kezelésében.

23 Egészség, fiatalság … és még valami +
A kozmetikumok széles skáláját megtalálja Webáruházunkban (Exluzív termékek Holt-tengeri kozmetikumok kategóriában). Egészség, fiatalság … és még valami + Anti-cellulitisz gél.A gél úgy hat, hogy csökkenti a zsírszövetek mennyiségét. A gél Holt-tengeri ásványokat, természetes guaranát és vadgesztenye kivonatot tartalmaz, melyek legfontosabb tulajdonsága az, hogy lebontják a zsírszöveteket. A napi használat által elérhető, hogy a zsírszövetek és a sejtlerakódások mennyisége elkezd csökkenni, ezáltal a cellulit "foltok" is mérséklődnek. Ásványi szérum Az ásványi szérum olyan revitalizáló és anti-age (="fiatalító") komponensek és vitaminok kiváló keverékéből áll, mint a zöldtea-levél kivonat, Holt-tengeri ásványok és moszatok. A szérum bármikor használható akár make-up alá, akár anélkül arra, hogy hidratálja, kisimítsa és erősítse az Ön bőrét.

24 További termékek a webáruházból
Exkluzív termékek: Jericho Holt tengeri kozmetikumok Yess száj és arc kozmetikumok Yess háztartási felület fertőtlenítők Étrend kiegészítők Minden termék és szolgáltatás ára illetve pontértéke megtekinthető itt: Webáruház termékek: Reformélelmiszerek Wellnes termékek Szépség ápoló termékek Könyvek CD, DVD Üzletépítési segédletek Szolgáltatások

25 Szolgáltatás Web Plus weblapkészítő Szeretnél egy saját honlapot az interneten?
A WebPlus a YessPlus Üzletrendszer részeként olyan komplett szolgáltatást kínál, amely teljes értékű Internetes megjelenést biztosít Neked. Tetszés szerinti célra használhatod, legyen az személyes, családi, hobbi vagy üzleti honlap. Saját magad készítheted el, szerkesztheted, módosíthatod bármikor - anélkül, hogy bármiféle programozói szaktudásra vagy közreműködésre lenne szükséged. Havi díjas szolgáltatás , aminek a pontértéke beleszámít a havi személyes aktivitásba és állandó, biztos forgalmat jelent a hálózatodban.

26 Szolgáltatás Web Plus weblapkészítő Miért jó az internetes megjelenés?
Lehetőséget ad arra, hogy a honlapod akkor is dolgozzon, amikor Te éppen alszol, eszel, mással foglalkozol. Látogatók százai találhatnak rá az oldaladra, ahol a saját ízlésed szerint mutatod be az üzletedet, vállalkozásodat, legyen az akár YessPlus, akár más vállalkozás. Manapság kétféle üzleti vállalkozás létezik: az egyik ott van az interneten, a másik nincs. A lehetőség a kezedben van. Dönts okosan!

27 Költségek és feladatok Összehasonlítás
Hagyományos hálózat (nem Yess+) Belépési költségek: csatlakozási díj, első kötelező termékcsomag, első rendezvény részvételi díja, mappa, termékkatalógus stb. 50ezer – 150ezer (jobb esetben) Feladatok: névlista telefonálás termékbemutató (hirdetés, internetes ügyfélszerzés többnyire kizárva!)

28 Yessplus Üzletrendszer
Belépési költségek 40 pont értékű Üzleti Plusz Regisztrációs csomag Ft Mit kapsz ezért a pénzért? Üzleti Info csomag (1db üzleti katalógus, 1db termék katalógus, 1db Info Füzet, VIP szórólap),     10 Üzleti CD -         Havonta bármely 2 termék CD vagy üzleti CD árából 30% kedvezmény -         db 500 Ft-os Üzleti és VIP gyorsasági kupon -         A YessPlus havi rendezvények árából 30% engedmény, akár a rendezvény napján is. -         40 CSAP-ot ér (csoport ajándékpont) amellyel minimum wellnes hétvége, de akár Laptop, Gőzkabin vagy autóhasználat érhető el évente. -         VIP ajánló bonuszok, ajándékok (olcsóbban megvásárolható termékek, hogy tudjanak adni ajándékot azoknak, akik ajánlanak x VIP tagot) -         Vagy ha összegyűjtenek x ajánló személyt, akkor azok között sorsolást tartunk)  A csomag Online része: -         ÜPM-s Online webiroda használata,     Üzletépítő kézikönyv (PDF) -         YessPlus üzleti aloldal és Yessáruház használata saját tagszámra kódolva -         Értékes tanulmányok (amelyeket ajándékként lehet adni saját honlapon) -         Online kézikönyv (PDF) -         Prémium honlapok (néhány hírlevéllel, statisztikával együtt)

29 Költségek és feladatok Összehasonlítás
Mutasd meg az üzletet minél több embernek. Partnereket nagyon sokféleképpen kereshetsz, mert nincs megkötés: személyesen, interneten, apróhirdetésekben, telefonon, -ben és minden egyéb módon, ami eszedbe jut. A lényeg, hogy a leendő partnered a te downliner vagy yessplus lapodon lévő regisztráció gombra kattintson és regisztráljon! Tedd látogatottá a saját downliner és yessplus lapodat, vagy ha nem értesz hozzá – csatlakoztass magad alá néhány olyan embert (pl.: informatikus), aki tudja hogyan kell. Ők elkezdik építeni a saját hálózatukat – ami egyben a tiéd is lesz! A szponzoraid nem hagynak magadra, mindenben segíteni fognak – nem csak azért mert jó fejek vagyunk, hanem mert nekünk is érdekünk, hogy te sikeres legyél.

30 3-2-1-Start! E-mail: zsuzsavanyi@gmail.com
Első lépés tehát a regisztráció! Ezt annak a partnernek a linkjéről tedd, akitől ezt a bemutatót kaptad – ő lesz a szponzorod: Ha még bizonytalankodsz és tele vagy kérdéssel („akkor most mennyi az annyi?” „tényleg működik ez?” stb.), kérdezz a leendő szponzorodtól! Válaszolni fogunk. Néhány adat a létszámról: 2005 november 27.: 465 fő 2006 február 02.: fő 2006 december 31.: fő 2007. Június 21.: fő 2008. Március 14.: fő 2008. Július 11.: fő 2008.December 18.: fő 2009. Január 26.: fő 2009. Február 09.: fő Ez a tagsági számokból derül ki. Még nagyon az elején járunk, de látszik mekkora dinamikával nő a hálózat. Ne halogasd a döntést, ha tetszik amit láttál, olvastál, vágj bele! Segítünk. Nincs kockázat.


Letölteni ppt "Yess Plus A magyar mlm rendszer"

Hasonló előadás


Google Hirdetések