Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ionizált lúgos víz Family Friss Kft

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ionizált lúgos víz Family Friss Kft"— Előadás másolata:

1 Ionizált lúgos víz Family Friss Kft
Ionizált lúgos víz Family Friss Kft Ionizált lúgos víz Mosonmagyaróvár, Timföldgyári út 4/a

2 Mit tehetünk az egészségünkért egy kiváló víz segítségével?
„Nem szükséges vagy az életben, maga az élet vagy”

3 Egy átlagos emberi test 60 - 70 százalék vizet tartalmaz
30% …. Az ember életében a főszerep a vízé. 70% víz Víz nélkül nincs élet.

4 A tökéletes víz Valóban lehetséges gyógyszerek nélkül,
fáradtság nélkül élni, ha helyre állítjuk testünk  sav-bázis egyensúlyát. Hogyan? Ionizált lúgos víz fogyasztással

5 Ionizált lúgos víz                                                                     Az ionizált lúgos vizet elektrolízissel állítják elő. Egy membránnal elválasztott  részben lúgos és savas víz jön létre. Savas vizet elfogyasztjuk Lúgos vizet külsőleg használjuk

6 A víz felbomlik oxigénre és hidrogénre
Többek között stabilizálja a test hőmérsékletét is, de stabilizálja a vérnyomás, vércukor és koleszterin értékeit is. A víz lecsökkenti a szabadgyököket, amik az oxidációt és a korai öregedést okozzák.

7 A lúgos víz élettani hatásai
Segíti a jó egészségi szint és gyógyulás elérését azzal, hogy normalizálja a szervezet pH egyensúlyát. Az ivóvíznél hatszor hatékonyabban hidratálja a szervezetet.

8 A lúgos víz méregtelenít
eltávolítja a raktározott savas szennyeződéseket és mérgeket ahogyan a mérgek ürülnek a szervezetből, úgy erősödik az immunrendszer a vízben lévő ásványi anyagok (pl. kalcium, nátrium, kálium, magnézium stb.) ionizált állapotba kerülnek és így nagyobb hányadban és könnyebben szívódnak fel szervezetünkben A méregtelenítési folyamat súlycsökkenést idézhet elő!

9 Fiatalít, a bőr puhává válik
négyhónapos intenzív fogyasztás után puhává és selymessé teszi a bőrt nagy mennyiségű energiát ad, fokozza az atletikus teljesítőképességet, negatív töltöttsége miatt fékezi az öregedési folyamatokat

10 Az ionizált víz fogyasztása
Ébredés után javasolt egy-két pohár ionizált víz elfogyasztása az újra hidratáláshoz és a test stimulálásához.   Az ionizált vizet a nap folyamán mindig fogyaszthatjuk, kivétel az étkezések előtt fél órával, étkezés közben és utána fél óráig! Az evés közben fogyasztott lúgos víz lassítja az emésztési folyamatot.

11 Az alkáli víz fokozza a vér oxigénszállító képességét, növelve szervezetünk energiaszintjét és mentális tisztaságát az A-, E- és C-vitaminhoz, valamint a szelénhez hasonlóan erős és hatékony antioxidáns hatással rendelkezik, ezáltal eltakarítja a szabad gyökök túlnyomó részét a szervezetből

12 Mire jó a savas víz? A sebek gyorsabban gyógyulnak, és fertőtleníthetők az ionizált savas vízzel. Jó az ekcéma kezelésére. Jótékony hatással van korpa kezelésében              Mellékhatások nélkül kezelhetők a pattanások.

13 Borogatás, áztatás savas vízzel
Gyógyítja a krónikus száraz szemeket. Sikeresen kezelhető vele a gombás bőr. Elpusztítja a legtöbb baktériumot. Orvosolja a rovarcsípések okozta fájdalmat, és viszketést Ha kéz-, láb-és körömgombától szenved naponta 30 percig áztassa lábait ionizált savas vízbe és szép fokozatosan megszabadul a problémától.

14 Égett bőrfelületet rendszeresen ionizált savas vízzel
Gyógyulás Égett bőrfelületet rendszeresen ionizált savas vízzel lemosva sokkal hamarabb gyógyul. Orrcseppként az eldugult, náthás orrot teszi szabaddá.

15 Főzés, virág locsolás, a kávé íze jobb lesz!
FŐZÉS - tisztítsák meg a zöldségeket és a halat Lúgos vízzel. Megváltoztatja a brokkoli, hagyma és káposzta kellemetlen szagát. Ha Lúgos vízben főzi meg ezeket, kevesebb fűszert és sót kell használnia, és sokkal kellemesebb íz lesz a végeredmény . RIZS - használja a Lúgos vizet a rizs megmosására és főzésére. Az eredmény egy jóízű, egészségesebb rizs lesz. KÁVÉ ÉS TEA - nagyon meg lesz lepődve az illat és az íz megjavulásától. A Lúgos víz kimagasló tulajdonságai miatt kevesebb kávét és teát kell használni ugyanannak az íznek az elnyeréséhez.

16 Levesek, virágok, állatok és a lúgos víz
LEVESEK ÉS ÉTELEK - a Lúgos vízzel főzött étel jobb ízűvé válik. A víz hasznos azok számára, akik kevés sót igényelnek NÖVÉNYEK - A Lúgos víz meghosszabbítja a növények és a vágott virágok életét. A 9,0 pH értékű Lúgos víz, ugyanakkor képes helyreállítani a beteg növények egészségét is. Stimulálja a csirázást is és javítja a magok fejlődését. ÁLLATOK - az állatok egészsége nagymértékben javulni fog. A test, az ürülék és a vizelet rossz szaga is csökkeni fog.

17 Ugye tökéletes az ionizált víz?
Tegyen többet egészségéért! Igyon ionizált lúgos vizet!

18 Próbálja ki ionizált lúgos vizünket!
Hozza saját palackját most bevezető áron megtöltjük Önnek! Próbálja ki ionizált lúgos vizünket!

19 Kövessen bennünket a Facebookon is!
Minden, ami ital

20 Íratkozzon fel hírlevelünkre!
Értesüljön a legújabb akcióinkról! Látogasson el Webáruházunkba! Kövesse eseményeinket honlapunkon a oldalon Látogasson el Facebook oldalunkra, ahol naponta megújuló játékokkal színesítjük híreinket! „Lájkolja”, ossza meg bejegyzéseinket!

21 Balaton Sound nyereményjáték a Family Friss Kft Facebook oldalán

22 Balaton Sound párosbelépők 2014. július 12-re
Regisztrálj a honlapunkon a oldalon /Akciók –Balaton Sound nyereményjáték/ „Lájkold” Facebook oldalunkat Oszd meg bejegyzéseinket Küldj Heinekenes buli fotókat üzenetben a Family Friss Kft Facebook oldalán


Letölteni ppt "Ionizált lúgos víz Family Friss Kft"

Hasonló előadás


Google Hirdetések