Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

FOGYNI CSOKIVAL! Összeállította: Dr. Nagyné Gerényi Ágota

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "FOGYNI CSOKIVAL! Összeállította: Dr. Nagyné Gerényi Ágota"— Előadás másolata:

1 FOGYNI CSOKIVAL! Összeállította: Dr. Nagyné Gerényi Ágota
FOGYNI BOLDOGAN! FOGYNI CSOKIVAL! Összeállította: Dr. Nagyné Gerényi Ágota

2 MIT SZÓLNA HOZZÁ, HA ÚGY FOGYHATNA, HOGY KÖZBEN CSOKOLÁDÉT ESZIK
MIT SZÓLNA HOZZÁ, HA ÚGY FOGYHATNA, HOGY KÖZBEN CSOKOLÁDÉT ESZIK! CSOKOLÁDÉT, AZT BIZONY!

3 Nézzünk szembe a tényekkel!
Minden alkalommal, amikor elhatározza, hogy megszabadul az úszógumiktól, rájön, hogy a diétával úgy kiéhezik, hogy mindent felfalna, és a végén csak kidobott pénz az egész! De mit szólna egy fogyasztó csokoládéhoz, amely olyan finom, hogy alig várja azt, hogy újra egyen belőle? Bemutatjuk önnek a XOCAI NUGGETSET, amely egy elragadóan finom édesség, ráadásul segít a fogyásban azzal, hogy felszívja a zsírt.

4 Azt gondolhatnánk, hogy a csokoládétól kövérek leszünk,
DE NEM A XOCAI CSOKITÓL! Ha ezt a csokit eszi, karcsú lesz. Itt a módszer, amely garantálja a fogyást, alig várja, hogy elkezdhesse, és olyan eredményt érhessen el, amelyre nem is számít. Az egyetlen dolog amit tennie kell, vegyen be egyet a Xocai csokiból egy-két pohár vízzel étkezés előtt. Ennyi! Egyszerű, könnyű és finom is, még akaraterőre sem lesz szüksége.!

5 A xocai csoki felszívja a zsírt abból az ételből amit megeszik,
felszabadítja a szervezetéből, így természetesen tud megszabadulni tőle. Ha a zsír nem raktározódik el a testében, mindegy, hogy mit eszik, ön karcsúbb lesz. A csoki összegyűjti a zsírt, amely majd a következő nap távozik szervezetéből. A xocai csoki finom, egészséges, zsírtartalma alacsony, viszont antioxidáns tartalma magas, így kitűnő vitamin- és ásványi anyagforrás, nemcsak csökkenti a zsírt a szervezetben, hanem természetes módon kitölti a gyomrot.

6 VÉGRE MELLÉKHATÁSOK ÉS GYÓGYSZEREK NÉLKÜL FOGYHAT, ANÉLKÜL, HOGY
ÍZTELEN DIÉTÁS ÉTELEKET VÁSÁROLNA. EGY OLYAN SÚLYCSÖKKENTŐVEL AMELY TÖKÉLETESEN ILLIK A HÉTKÖZNAPJAIBA!

7 Ínycsiklandó kis fekete bonbonok, amelyek hidegen préselt
ÉS AZ ÍZE! Ínycsiklandó kis fekete bonbonok, amelyek hidegen préselt kakaóbabból, acai bogyóból és fekete áfonyából állnak, tartalmazva mindezen összetevők rosttartalmát is!

8 Azok, akik kipróbálták Magyarországon is,
nemcsak több kilót fogytak, hanem csökkent mell- és csípőbőségük, valamint comb körfogatuk is

9 BIZTOSAN AZ JÁR A FEJÉBEN, HOGY A CSOKI HIZLAL, DE NEM A XOCAI CSOKI!
Megígérhetem, hogy néhány hét alatt látni fogja a különbséget, KISEBB LESZ A HASA, KARCSÚBB LESZ A TESTE, CSÖKKEN A NARANCSBŐR, SOKKAL ENERGIKUSABB, ÉLETERŐSEBB LESZ, és ha a tükörbe néz, megcsodálhatja milyen jól áll önnek még a fürdőruha is, vagy a szűk farmerek és az estélyi.

10 Tudományos kutatások bizonyítják,
hogy a Xocai nuggets olyan hozzávalókat tartalmaz, amelyek segítenek fogyni és karcsúsítani az alakot.

11 NEM KELL TÖBBET ÉHEZNIE, VAGY BETARTHATATLAN FOGYÓKÚRÁKKAL SANYARGATNIA MAGÁT!

12 NEMCSAK EGY FOGYÓKÚRÁRÓL VAN SZÓ, EZ EGY ÉLETFORMA, CSAK BEKAPOM EZT A CSOKIT ÉS MÁRIS FOGYHATOK VELE!

13 NINCS SZÜKSÉG AKARATERŐRE, NEM EGY NEHÉZ DÖNTÉS BEKAPNI EGY CSOKIT!

14 PRÓBÁLJA KI A XOCAI NUGGETS BONBONT,
mint ahogy tették sokan mások. Ön az, aki megteszi az első lépést a karcsú alakja felé. Utána már minden magától megy. Ez egy olyan fogyókúra, amit nagyon könnyű betartani és teljesíteni.

15 EGY HAGYOMÁNYOS FOGYÓKÚRA IS TÖBB TÍZEZER FORINTBA KERÜLHET!
Készen áll arra, hogy testalkatán kedvező irányban változtasson? Tegyen meg magának egy szívességet, amit soha nem fog megbánni!

16 LEHET, HOGY ÚGY GONDOLJA EZ TÚL SZÉP, HOGY IGAZ LEGYEN!
A csokoládé valójában nagyon egészséges. Az egyedülálló hidegen préselt kakaóbab rostjai segítenek elnyelni a zsírokat, és befolyással vannak az étvágyunkra is. Így gátolják meg azt, hogy újabb és újabb adag édességet együnk, ráadásul tele vannak tápanyagokkal így növelik az energiaszintünket

17 ÉS MI A HELYZET AZ ACAI BOGYÓVAL ÉS FEKETE ÁFONYÁVAL?
AZ ACAI BOGYÓT SZUPERÉTELNEK TARTJÁK, MERT TERMÉSZETES MÓDON OKOZ JÓLLAKOTTSÁG ÉRZÉST A GYOMORBAN ANÉLKÜL, HOGY ZSÍROS ÉTELEKET ENNÉNK. A FEKETE ÁFONYA , AMELY ÓRIÁSI GYÓGYHATÁSSAL RENDELKEZIK HASZNOS KIEGÉSZÍTŐJE CSOKINKNAK.

18 Természetes, nincsenek mellékhatásai és könnyű vele fogyni.
A xocai csoki segít megakadályozni azt, hogy az elhízásért felelős zsírok és szénhidrátok felhalmozódjanak szervezetünkben. KI NE AKARNA EGY OLYAN TERMÉKET, AMIVEL KÖNNYEDÉN LEFOGYHAT?

19 Rengetegen feladják két hét után a fogyókúrájukat,
mert nem tudnak ellenállni a kísértésnek és korábbi étkezésükhöz térnek vissza. El kell fogadni, hogy egy fogyókúra során mindig van kísértés, UGYANAKKOR A XOCAI CSOKI MEGSZÜNTETI EZT A KÍSÉRTÉST!

20 ITT AZ IDŐ, HOGY ÖN IS SAJÁT BŐRÉN ÉREZZE A XOCAI CSOKI ELŐNYEIT!
A diéták hátránya, hogy az alacsony kalóriatartalmú ételekből a szervezet nem jut hozzá a szükséges tápanyagokhoz, aminek az a következménye, hogy lelassul az anyagcserénk, HIÁBA ADUNK LE NÉHÁNY KILÓT, DE AMINT FELHAGYUNK A KOPLALÁSSAL NEMCSAK A KORÁBBI KILÓKAT SZEREZZÜK VISSZA, HANEM MÉG ENNÉL IS TÖBBET!

21 A XOCAI CSOKI NEM ARRÓL SZÓL, HOGY ÉHEZÉSSEL FOGYJUNK LE!
Együnk eleget, tartsuk fenn a szervezetünk megfelelő egyensúlyát, A XOCAI CSOKI MEGAKADÁLYOZZA, HOGY A ZSÍROK FELHALMOZÓDJANAK SZERVEZETÜNKBEN!

22 NEM KELL AZ ÉTKEZÉSI SZOKÁSOKAT MEGVÁLTOZTATNI!
Mondjon búcsút a túlsúlynak és üdvözölje megújult külsejét! MOST ÖN KÖVETKEZIK!

23 HA MÉG HATÉKONYABB AKAR LENNI VÁLASSZA A SHAKE-ET!
kimagasló antioxidánsokban, tudományos kutatások bizonyítják, hogy segít a súlycsökkenésben, növeli az energiát és segít abban, hogy fiatalabbnak és kiválóan érezd magad a bőrödben.  Ez a termék tökéletesen illeszkedik az étrendedbe, folyékony halmazállapotából adódóan pedig könnyen magaddal viheted bárhová, nem olvad meg a zsebedben. Tartós fogyasztás esetén némi sporttal kombinálva látványosan fittebbé tudja tenni fogyasztóját és még az íze is remek!

24 MINDEHHEZ EGY EGYSZERŰ ELHATÁROZÁS KELL!


Letölteni ppt "FOGYNI CSOKIVAL! Összeállította: Dr. Nagyné Gerényi Ágota"

Hasonló előadás


Google Hirdetések