Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Family Business étrend-kiegészítő készítményei

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Family Business étrend-kiegészítő készítményei"— Előadás másolata:

1 A Family Business étrend-kiegészítő készítményei
Dr. Wimmer Alexandra

2 A Family Business termékei
CENTRÁL tabletta - a jó közérzetért CORVISAN tabletta - az egészséges szívért FEMENOSAN tabletta - az egészséges változókorért OSTEOSAN tabletta - az egészséges csontokért FORMOSAN tabletta - az egészséges és szép alakért MOBILISAN kapszula - az egészséges mozgásért ENERGOSAN kapszula – a „kirobbanó formáért” OPTOSAN kapszula – a szem egészségéért PUROSAN kapszula – a méregtelenítésért C-vitamin 500 mg „R” tabletta – az immunrendszerért SAFROSAN tabletta – a derűs életért

3 CENTRÁL tabletta Családi multivitamin, multiminerál tabletta
Vitaminok, ásványi anyagok: szervezetünk nem képes őket előállítani, a táplálkozással kell bejuttatni. 11 féle vitamin: B1, B2, B3, B5, B6, B12, folsav, biotin, béta-karotin,C-vitamin, E-vitamin. 8 féle ásványi anyag: Magnézium, cink, vas, mangán, réz, molibdén, szelén, króm.

4 CENTRÁL tabletta Különösen ajánlott: Fejlődésben levő gyermekeknek.
Kiegyensúlyozatlan táplálkozás esetén (betegség, fogyókúra). Fertőzésveszélyes időszakokban (nátha, influenza). Időseknek. Stresszhelyzetekben. Terhesség, szoptatás időszakában.

5 Adagolás: Napi 1-2 tabletta
CENTRÁL tabletta Adagolás: Napi 1-2 tabletta

6 CORVISAN tabletta Aktív hatóanyagai:Coenzim-Q-10 10,0 mg
Béta-karotin ,4 mg E-vitamin ,0 mg Szelén ,0 mcg Napi javasolt adagolás: 2x1 tabletta /100 % RDA/

7 CORVISAN tabletta Növeli a szív teljesítményét.
Kivédi a szívgyógyszerek illetve az ún. béta-blokkolók káros mellékhatásait. Segít megőrizni az érfalak rugalmasságát. Javítja a szív saját energiaellátását. Erősíti az immunrendszert. Megvédi szívünket és egész szervezetünket a „szabad-gyökök” kártételétől.

8 FEMENOSAN tabletta Aktív hatóanyagai: Szója-izoflavonoidok 15 mg
Cink ,5 m E-vitamin ,0 mg Napi javasolt adagolás: 2x1 tabletta /100 % RDA/

9 FEMENOSAN tabletta Szója-izoflavonoidok:
- Jelentős fitoösztrogén hatás a hormonpótlás káros mellékhatásai /mellrák kialakulásának nagyobb kockázata/ nélkül. - Két fő vegyület: Daidzein és Genistein. Hatásuk: fitoösztrogén jelleg mellett erős TPK- /tirozin-proteáz-kináz/ gátlás –potenciális tumor- ellenes hatás. - Ösztrogénszint normalizálása: osteoporozis kivédése.

10 FEMENOSAN tabletta Cink, E-vitamin:
- A szója-izoflavonoidok hatékonyságát javítják és erősítik az immunrendszert. A FEMENOSAN tabletta szedésével kivédhetők a menopausalis szindróma „kellemetlenségei” és az ehhez kapcsolódó járulékos egészségi problémák!!

11 /Ca 50 %, Mg 66,7%, Vitaminok 100 % RDA/
OSTEOSAN tabletta Aktív hatóanyagai: Kalcium Magnézium C-vitamin D3-vitamin B6-vitamin K1-vitamin Javasolt napi adag: 3x1 tabletta /Ca 50 %, Mg 66,7%, Vitaminok 100 % RDA/

12 FIGYELEM! A túlzott bevitel fokozza a vesekőképződés veszélyét!
OSTEOSAN tabletta - Kalcium és Magnézium:a csontok építőanyagai, szervezetünk nem képes őket előállítani, a táp- lálkozással kell biztosítani bevitelüket. FIGYELEM! A túlzott bevitel fokozza a vesekőképződés veszélyét! - Vitaminok: A kalcium és magnézium hatékony beépüléséhez szükségesek.

13 FOGYNI CSAK ÚGY LEHET HA KEVESEBB KALÓRIÁT VISZÜNK BE, MINT AMIT FEL-
FORMOSAN tabletta Korunk népbetegsége az ELHÍZÁS. Kóros következmények: - diabetes - szív és érrendszeri betegségek - mozgásszervi betegségek. FOGYNI CSAK ÚGY LEHET HA KEVESEBB KALÓRIÁT VISZÜNK BE, MINT AMIT FEL- HASZNÁLUNK!!

14 FORMOSAN tabletta FORMOSAN tabletta.
Minden fogyás alapfeltétele a DIÉTA és a MOZGÁS! A fogyás intenzitása és tartóssága azonban korszerű készítményekkel befolyásolható, ilyen a FORMOSAN tabletta.

15 /HCA 81,6 %, L-karnitin 58,2 %, Króm 100 % RDA/
FORMOSAN tabletta Aktív hatóanyagok: Hidroxi-citromsav 272,0 mg L-karnitin ,9 mg Króm ,0 mg Javasolt napi adagolás: 3x1 tabletta étkezések előtt, bőséges folyadékkal. /HCA 81,6 %, L-karnitin 58,2 %, Króm 100 % RDA/

16 FORMOSAN tabletta Hidroxi-citromsav: Természetes eredetű, a Garcinia
cambogia nevű növényből vonják ki, meggátolja a táplálékkal bevitt zsírok depózódását, mobilizálja a már depózódott zsírokat. L-carnitin: A táplálékkal bevitt zsírokat közvetlenül a mitokondriumokba transzportálja, ahol azok ATP-vé alakulnak. Króm: Szabályozza a vércukorszintet, csökkenti az éh- ségérzetet.

17 MOBILISAN kapszula A kopott izületi porcfelszíneket regenerálja
Helyreállítja az izületi folyadék „kenőképességét” Csökkenti az izületi gyulladásokat Visszaadja a mozgás „szabadságát” Harmadik generációs, korszerű összetétel A piacon levő leghatékonyabb formula

18 MOBILISAN kapszula Hatóanyagok: SeaFood Powder (Zöldhéjú kagyló /Perna canaliculus és tengeri halfehérje por) Cápaporc-kivonat (természetes condroitin-szulfát) MSM (Metil-szulfonil-metán) Betain Mangán-dioxid

19 MOBILISAN kapszula Adagolás: Kúraszerüen kell alkalmazni!
Három dobozzal kell minimum beszedni: 1. doboz: Napi 3x2 kapszula 2.-3. doboz: Napi 3x1 kapszula Ezután 1 hónap szünet és szükség szerint megismé- telhető a kúra.

20 ENERGOSAN kapszula A szervezet energiáinak maximalizálása, különösen a téli, fertőzésveszélyes időszakokban. A zsírháztartás befolyásolása a zsírok közvetlenül energiává való átalakításával. Általános roboráló hatás a Taurin és Ginseng segítségével. A pajzsmirigy-működés optimalizálása szerves kötésű jód ( Barnaalga kivonat) segítségével. Optimális vitaminellátás. Jelenleg a piacon levő legkomplexebb ilyen típusú készítmény.

21 ENERGOSAN kapszula Összetevők: L-karnitin Taurin Ginseng-kivonat
Barnaalga-kivonat (szerves jód) Vitaminok (B1,B2,B3,B5,B6,B12, Béta-karotin,E, Folsav, Biotin) Króm

22 ENERGOSAN kapszula Adagolás: Napi 3x1 kapszula étkezések előtt
A készítmény megfelelő diéta és fizikai aktivitás melletti használata testtömegcsökkenést eredmé- nyez, illetve téli időszakokban megóv a plusz kilók felszedésétől.

23 OPTOSAN kapszula Szemünk állandó, erős oxidatív stressznek van kitéve
Ha megnöveljük szervezetünk antioxidáns kapacitását, kivédhetjük az ilyen típusú stresszeket. Különösen erős antioxidáns mix!

24 OPTOSAN kapszula Egyedülálló összetétel:
C-vitamin 300,0 mg (500 % RDA) Lutein 5 mg Béta-karotin 4,8 mg (100 % RDA) E-vitamin 30,0 mg (300 % RDA) Cink 22,5 mg (150 % RDA) Réz mg ( 100 % RDA)

25 PUROSAN kapszula Táplálkozásunk során méreganyagok is bejutnak szervezetünkbe. A mérgeket el kell távolítani. Szervezetünk fő méregtelenítő szerve a MÁJ. A májműködés fokozásával javul a szervezet természetes méregtelenítő funkciója.

26 PUROSAN kapszula Speciális összetétel: csak természetes
növényi kivonatok: Articsóka (Cynara scolymus) Kömény (Foeniculum vulgare) Borsmenta (Mentha piperita) Csillagánizsmag (Illicium verum) Kurkumagyökér (Curcuma longa) Inulin

27 PUROSAN kapszula A növényi kivonatok javítják a májműködést, növelik az epeelválasztást, Intenzifikálják a szervezet természetes méregtelenítő funkcióit. Inulin: természetes eredetű (Csicsóka) poliszaccharid, erős prebiotokus hatással Prebiotikum: Olyan összetett szénhidrát, melyet csak a bélcsatorna hasznos baktériumai képesek hasznosítani, a károsak nem.

28 PUROSAN kapszula Eredmény: a káros baktériumok kipusztulnak, csak a hasznosak maradnak meg. Egészséges bélflóra, erős immunrendszer. A PUROSAN jól használható eseti szerként is jóllakottság, puffadás, epeproblémák esetében. A PUROSAN szedésekor fogyasszunk sok folyadékot a méregtelenítő funkció hatékonyságának növelése érdekében!

29 PUROSAN kapszula A terméket kúraszerűen használjuk!
Egy hónap használat után tartsunk egy hónap szünetet, majd szükség szerint ismételjük meg a kúrát! A kúra időtartama alatt tartózkodjunk a zsíros, fűszeres ételek fogyasztásától és az alkoholos italoktól! Máj és epe betegek a készítmény használata előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal!

30 C-Vitamin 500 mg „R”tabletta
Szent-Györgyi Albert Szeged 1935. Kémiai Nobel-díj A C-vitamin vízoldékony vitamin, folyamatosan pótolni kell C-vitamint a tengeri malac, a főemlősök,és az ember nem tud szintetizálni C-Vitamin (L-Aszkorbinsav) - „Magyar vitamin”

31 C-Vitamin 500 mg „R” tabletta
Miért különleges a mi készítményünk? Speciális gyártási technológia Legújabb USA kutatási eredmények alkalmazása Retard (elnyújtott) kioldódás és felszívódás (min. 20 órás hatás) Jó hasznosulás-”Semmi sem vész kárba!”

32 C-Vitamin 500 mg „R” tabletta
Miért szükséges a C-vitamin? Gyógyítja a sebeket, az égési sérüléseket és a vérző fogínyt. Fokozza a húgyúti fertőzések kezelésére adott gyógyszerek hatását. Meggyorsítja a műtét utáni sebgyógyulást, hegképződést. Elősegíti a vér koleszterinszintjének csökkenését.

33 C-Vitamin 500 mg „R” tabletta
Miért szükséges a C-vitamin? Segít megelőzni a különböző vírus- és baktériumfertőzéseket és általá- ban fokozza az immunrendszer mű- ködését. Védelmet nyújt a rákkeltő anyagok hatása ellen. Segít megelőzni a nitrozaminok (rák- keltő anyagok) képződését.

34 C-Vitamin 500 mg „R” tabletta
Miért szükséges a C-vitamin? Természetes hashajtóként hat. Csökkenti a vénás vérrögök gya- koriságát. Segít a nátha megelőzésében és kezelésében. Mérsékli az allergiát előidéző anyagok hatását. Megakadályozza a skorbut kiala- kulását.

35 C-Vitamin 500 mg „R” tabletta
Miért szükséges a C-vitamin? Döntő szerepet játszik a kollagén képződésében, a fogíny, a vérerek, a csontok és fogak megújulásában, illetve gyógyulásában.

36 SAFROSAN tabletta A DEPRESSZIÓ egy mentális
betegség, amit kezelni kell, mert: Súlyosan megzavarja az érzelmi egyensúlyt Rontja az életminőséget, a munkaképességet, a személyes kapcsolatokat

37 SAFROSAN tabletta Mik a depresszió tünetei (1):
Állandó fáradtság, szorongás, ürességérzés Reménytelenség, pesszimizmus Önhibáztatás, alacsony önértékelés Álmatlanság, szorongásos ébredés Étvágy- és testsúlycsökkenés

38 SAFROSAN tabletta Mik a depresszió tünetei (2):
Nyugtalanság, türelmetlenség, ingerlékenység A koncentrálóképesség-, a memória, a döntésképesség zavarai Szomatikus tünetek: fejfájás, mellkasi fájdalom, izületi fájdalmak, székrekedés vagy hasmenés, menstruációs zavarok, szexuális vágy csökkenése Életuntság, öngyilkos gondolatok Öngyilkosság

39 SAFROSAN tabletta A depresszió jól kezelhető gyógyszerekkel
Két fő hatóanyag: fluoxetine (Prozac) imipramine (Tofranil) Hatékony készítmények a hozzászokás kockázatával és sok mellékhatással. Senki nem akar gyógyszerfüggővé válni és más, esetleg súlyosabb betegséget kapni a mellékhatások révén!

40 SAFROSAN tabletta Mi a megoldás?
A megoldás a tradícionális népgyógyászatban található. Már az ókori Perzsiában megfigyelték, hogy a Sáfrány (Crocus sativus)-fogyasztása enyhíti a depresszió tüneteit. Hatóanyag: safranal (2,6,6- Trimetil-1,3-ciklohexadién-1-carboxaldehid)

41 SAFROSAN tabletta Egyetemi és klinikai vizsgálatok bizonyítják hatékonyságát a gyógyszerkészítményekkel összevetve (Psychiatric Research Center, Roozbeh Hospital, Tehran University of Medical Sciences, Dept. of Anasthesiology, Arak University of Medical Sciences Irak )

42 SAFROSAN tabletta Adagolás: napi 2x1 tabletta a reggeli és esti étkezés előtt Egy tabletta 15 mg Sáfrány-kivonatot tartalmaz Alkalmazás: a tünetek megszűnéséig, de minimum 6 hónapig Fenntartó adagban (napi 1 tabletta) ezt követően is folyamatosan szedhető.

43 Az egészséges , derűs élet titka!
SAFROSAN tabletta Az egészséges , derűs élet titka!

44 Family Business = Családi Egészség
Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "A Family Business étrend-kiegészítő készítményei"

Hasonló előadás


Google Hirdetések