Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Fogyasztógépek Testkezelések.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Fogyasztógépek Testkezelések."— Előadás másolata:

1 Fogyasztógépek Testkezelések

2 Hypoxi rendszer Hypoxi biciklin kényelmes fekvő helyzetben zsírégető edzést végez, a zsírszövetet csípőtől lefelé célzottan váltakozó magas és alacsony nyomás hatása aktiválja: Az alacsony nyomás először a vért a problémás terület zsírszöveti zónájába szívja. Ott aztán az edzéshez szükséges mennyiségű energiát szolgáltató zsírsavakban feldúsul. A számítógép által vezérelt nyomásváltakozás gyorsabbá teszi a zsírszállítást az izmokhoz. Az edzést végző izmokhoz érve aztán a zsír végképp elég.

3 Infraszauna A fogyókúra leghatékonyabb és legegészségesebb eszköze, mert a rendkívül hatékony kalóriaégetés mellett egyúttal elvégzi a szervezet méregtelenítését, a keletkező bomlástermékek eltávolítását, salakmentesítését, ezáltal ideálisan átformálja az alakot. Az infrasugárzás hatásmechanizmusa Az infravörös energia a levegőt nem használja közvetítő közegként. Ennek következtében az infrasugarak több, mint 80 %-ban melegítik fel magát a testet, és kevesebb, mint 20 %-ban a környező levegőt. A bőr alatt fekvő szövetekben található nagy mennyiségű víz kiváló vezetőképességének köszönhetően a kibocsátott legrövidebb hullámhosszú infravörös sugarak képesek egészen 5-6 mm mélyen a testbe hatolni, fellazítja az ott lévő salak-, és méreganyagokat, majd a verejtékmirigyeken keresztül kijuttatja azokat a szervezetből. Az emberi test a kibocsátott sugarak 95 %-át elnyeli. Ez a mélyre ható sugárzás váltja ki a melegítő hatást az izomszövetekben és a belső szervekben. A test a szövetek felmelegedését érzékeli, hűteni akarja, így beindítja az ilyenkor szokásos folyamatokat: a szívverés és a pulzusszám növekedését, a vérkeringés fokozását, illetve a fokozott izzadást. Ennek a reakciónak a szívre gyakorolt hatása megegyezik egy kondicionáló edzés hatásaival. Orvosi kutatások bizonyítják, hogy az infraszauna használata edzi a szívet, mivel a test csökkenteni akarja a hőmérsékletét és ezért növeli a pulzusszámot. Infraszauna használatakor a test aktiválja az összes rendelkezésre álló hűtőrendszerét, amelyek közül az izzadás az egyik legfontosabb.

4 Az infraszauna előnyei:
FOGYÓKÚRA esetén: - jobb méregtelenítő hatás, hiszen az izzadás mennyisége kb. háromszor annyi, mint a hagyományos magas hőmérsékletű szaunákban. - fellazítja a zsírokat, fokozza a nyirokkeringést - nagyobb hatékonyság fogyókúra idején, mivel a készülék 30 perces használatával kilokalória veszteséget lehet elérni, amit vízfogyasztással nem vesz vissza a szervezet (ez kb km-es futásnak felel meg). Ezáltal cm–ben mérhető fogyást eredményez. - a cellulitot megszünteti, mivel az nem más, mint a bőrfelszín alatt közvetlenül felhalmozódott víz, zsír és méreganyagok lerakódása. Az izzadás által ezek az anyagok eltávoznak a kötőszövetből így simább, feszesebb lesz a bőr. SZÉPSÉGÁPOLÁS esetén: - pórustisztító, sejtregeneráló hatása következtében a bőr egy kezelésből álló kúra alatt 5-10 évet fiatalodik. - rendkívül jó kezelést biztosít az akne, ekcéma, psoriasis, égési és egyéb bőrsérülések ellen. - bőrkeményedések ellen is hatásos, puhábbá, rugalmasabbá teszi a bőrt - az öregedési folyamatot hosszú távon lassítjaA kozmetikai kezelések ideális kiegészítője lehet.

5 BODY WRAPPING Egyedülálló aromaterápiás kezelési programokat szakmabeliek részére. Mi a Body Wrapping? Amint a neve is mutatja, Észak-Amerikából ered, testtekercselést jelent. Az illóolajok és a speciális sztreccsfólia kombinációjával testformáló gélnek: zsírégető vérkeringést serkentő salaktalanító és kötőszövet erősítő hatása van kedvezően befolyásolja a terhességi csíkokat, a lilás seprűvénákat és a kezdődő visszértágulatokat. Egy felépítő program melynek 35 különféle gyógynövény és illóolaj képezi az alapját, különböző erősségben. Már az első kezelés után lényeges alaki és kötőszöveti javulás tapasztalható.

6

7 Mikor célszerű alkalmazni a kezelést?
Cellulitnél Makacs zsírpárnák lebontásánál Petyhüdt bőr feszesebbé tételéhez Erős kötőszöveti megbetegedésnél Terhességi csíkok kezelésére Diéta után Hatásai: Salaktalanító Vérkeringést serkentő Méregtelenítő Bőrszerkezet megerősítő Bőrfeszesítő Sejtmegújító FAJTÁI: gél (Cello) soft - gyenge gél medium - közepes gél strong - erős gél extra - extra

8 FÁSLIS TEKERCSELÉS Célja: Szöveterősítés és feszesítés Sejtmegújítás
Méregtelenítés Salaktalanítás Cellulit lebontása Test kerületének csökkentése

9 VÁKUUMOS NYIROKMASSZÁZS
A vákuum masszázs ( köpölyözés) egy nagyon régi, már évezredek óta alkalmazott kezelési módszer. A kezelés során a készülékhez tartozó üvegharanggal felszippantjuk a kezelendő bőrfelületet melyben egy vákuum szívóerő mőködik. A vákuum segítségével összetördeljük a zsírsejteket, melyek a nyirokrendszeren keresztül salakanyagként távoznak a szervezetből. A vákuumos nyirokmasszázs hatására: - javul a vérkeringés, - megélénkül az anyagcsere, - javul a nyirokáramlás, - a zsírdepók mobilizálódnak, - megszőnik a narancsbőr - méregtelenítő, térfogatcsökkentő hatású. A kezelést követően Vendégeink részére az infraszaunát szoktuk javasolni, hiszen a vákuum kezelés során a felszínre kerülő méreganyagok, salakanyagok, zsírok a szauna hatására még intenzívebben kiürülnek a szervezetből!

10 KOMPUTERES ALAKFORMÁLÁS
kezelendő testfelületre – az izmok eredési és tapadási pontjaira – elektródákat helyezünk el. A bőrrel érintkezve, interferenciás áram segítségével és a kiválasztott programnak megfelelően zsírbontást, cellulit-, vagy egyéb alakformáló kezeléseket végeznek. Az izomstimuláló készülék a kezelés alatt az izmok összehúzódását illetve elernyedését idézi elő. A kezelésnél, az izmok passzív tornáztatásával olyan izomcsoportokat is meg lehet tornáztatni, melyeket aktív tornával csak nehezen és nem különválasztva lehet. Így az izmok verejtékcseppek nélkül nyerik vissza eredeti tónusukat, ezáltal átformálódik az alak. A komputeres alakformálás hatására: - felgyorsul a nyirokáramlás - feszesebbé válik a bőr és az izomzat - fogyasztja az izmok közötti felesleges zsírszövetet.

11 ULTRAHANGOS ZSÍRBONTÁS
A kezelés során az ultrahanggal több milliméter mélyen bedolgozzuk az adott problémának megfelelő hatóanyagot a bőrfelszín alá. Az ultrahang felmelegíti a szöveteket, élénkíti a zsíranyagcserét, miközben a kezelőfejben lévő rezgőmembrán, mikromasszázs révén megkezdi a felesleges zsír eltávolítását a zsírsejtekből. A lebontott zsírok és salakanyagok a nyirokrendszerbe kerülve, távoznak a szervezetből. Az ultrahang hatására: - az erek kitágulnak, - a nyirokkeringés fokozódik, - felgyorsul a sejtanyagcsere. Az ultrahangos kezeléssel látványos eredmény érhető el a felhalmozódott zsírok bontásánál, illetve a cellulit eltüntetésénél. A kezelést, hatékonyságának növelése érdekében javasolt infraszaunával vagy testtekercselésekkel kombinálva alkalmazni. Az ultrahangos zsírbontás nem alkalmazható érrendszeri megbetegedéseknél, reumás vagy daganatos betegségben szenvedő pácienseknél.


Letölteni ppt "Fogyasztógépek Testkezelések."

Hasonló előadás


Google Hirdetések