Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ezüst oldat /ezüst kolloid/ Az ezerarcú ezüst

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ezüst oldat /ezüst kolloid/ Az ezerarcú ezüst"— Előadás másolata:

1 Ezüst oldat /ezüst kolloid/ Az ezerarcú ezüst
A jó minőségű ezüst oldat a legerősebb, legbiztonságosabb, széles körben alkalmazható természetes antibiotikum. Az ezüst baktériumokat távoltartó hatása már régóta ismert és egyre több területen használják a felületi fertõtlenítéstõl az ivóvíz fertőtlenítésen át természetesen az egészségvédelemig.

2 Történelmi visszatekintés
Az ókori görögök és rómaiak már felhasználták az ezüst jótékony hatását: ezüst edényekben tartották italaikat, melyek így hosszabb ideig frissek maradtak. Már a középkorban felismerték az ezüst baktériumölő képességeit. Ezüstkupából ittak, egy ezüstérme beleejtése tejbe vagy vízbe meghosszabbította a folyadék frissességét, tartósságát. A XIV. századi nagy pestisjárvány alatt a tehetősebb szülők ezüstkanalat adtak gyerekeiknek, hogy azt szopogatva pusztítsák a kórokozókat. Az amerikai telepesek is megfigyelték, hogy a tej hosszú ideig nem savanyodik meg, ha egy ezüstdollárt tesznek bele. A XIX. században Németországban rájöttek, hogy az enyhe ezüstoldat fertőtleníti a szem gyulladását és nem irritálja a nyálkahártyát. Az ezüstkanál szopogatást máig alkalmazzák herpesz ellen. A 90 éve ismert Ezüst Kolloidot természetes gyógyszerként tartják számon. Napjainkban az ezüst ismét kezdi elfoglalni jól megérdemelt helyét a gyógyításban és megelőzésben. Megítélése azonban ellentmondásos. Önnek mit nyújthat? Egészséget, biztonságot, értékes ásványainkban rejlő erőt.

3 Kinek ajánlott? Kisgyermekes családoknak, ahol gyakoriak a gyerekközösségekből hazautazó kórokozók Krónikus betegeknek, akik jobban ki vannak téve a fertőzéseknek A 65 éven felülieknek, akiknek már csökken az ellenállóképességük Dohányosoknak, akiknek a légúti csillós hámsejtjeik életképtelenek, így képtelenek a kórokozók eltávolítására Különösen ajánlott azoknak, akiknek szervezete legyengült, gyakran betegszenek meg, vagy krónikus fáradtságra panaszkodnak Fertőzéses, járványos időszakban mindenkinek megelőzés illetve a szövődmények elkerülése céljából. és mindenkinek, aki nem engedheti meg magának, hogy fertőzések miatt sokat hiányozzon a munkahelyéről!!  Ivóvíz fertőtlenítésére is alkalmas. 6 évnél fiatalabb kisgyermekeknél csak különösen indokolt esetben szabad alkalmazni (pl. nagyon erős antibiotikum helyett). Várandós és szoptatós kismamáknak az ezüst oldat alkalmazása nem javasolt.

4 Az Ezüstoldat hatásosan gyógyítja a vírusos-, bakteriális-, és gombás fertőzéseket.
Megfázás, influenza, nátha, köhögés, torok-, arcüreg-, tüdőgyulladás, hörghurut esetén hatásosan alkalmazható. Az Ezüstoldat nagy segítséget nyújt torokgyulladásnál, elbánik a legjellemzőbb gombafajtákkal is, mint a hüvely-, körömágy-, láb-, tenyér-, bõrgombásodás, vagy szájpenész. Az Ezüst Kolloid felgyorsítja a hámsérülések, sebek, égési sérülések, fagyások gyógyulását is. Elpusztítja a baktériumokat, ezzel egy időben úgy felgyorsítja a hámsejtek regenerálódását, hogy a sérülés helyén  nem marad heg. Sokan tapasztalták energiaszintjük emelkedését, anyagcseréjük és emésztésük javulását, csupán napi egy teáskanálnyi Ezüst Kolloid fogyasztása után. Többen igazolják, hogy az Ezüstoldat élesíti az elmét is.

5 Néhány egészségügyi probléma, amikor a jó minőségű ezüst oldat hatásos lehet:
kötőhártya gyulladás (cseppentés a szembe), árpa a szem környékén, szemfertőzés pikkelysömör, övsömör, ekcéma, ótvar, bõrfarkas, pattanásra (ecsetelés + belsőleg) gombásodás, láb- és körömgomba (ecsetelés), fújjuk a lábujjak közé, combhajlatba, megszünteti a bõrviszketést, a lábujjak közti kipállást, gombás fertőzéseket, kiütéseket. candida, penészgomba (belsőleg), szalmonella, különböző coccus baktériumok csontregeneráló hatása következtében több mint 50 %-kal csökkenti a csontgyógyulás időtartamát, csonttörés vagy repedés beforrását gyorsítja (a röntgen nem mutatja ki a forradás helyét) elősegíti a bõr és más finom szövetek újraképződését, sterilen tartja azokat.  húsevő és csontevő baktériumokat elpusztítja (elkerülhető a végtagok amputációja) Lyme-kór kezelése és utókezelése. Tibola vírusa és egyéb kullancsfertőzések AIDS, rák kiegészítő kezelésére több esetben sikeresnek bizonyult. Máj anatómiai szerkezetét helyreállítja, erősíti működését, fokozza a méregtelenítést Folytatás a következő oldalon>>>

6 Néhány egészségügyi probléma, amikor a jó minőségű ezüst oldat hatásos lehet … folytatás
Torokgyulladás, megfázás, köhögés, influenza (belsőleg + permetezni a torokba),  tüszős mandula gyulladás, hörghurut, az összes légúti problémára Tüdőgyulladás, légző- és orrúti fertőzések, fülgyulladás esetén Szájnyálkahártya-fertőzés és sérülés Fogínysorvadás- és gyulladás, fogkő ellen, szájüregben belső hólyagok (afták) ellen Vágásra és egyéb bõrsérülésre, égésre és napégésre Mindenféle herpesz esetén és szemölcsökre, futószemölcsre, eltünteti őket Reuma és izületi panaszok esetén Humán pappilona vírus (HPV) Nyirokérgyulladásra, gyomorfekélyre, szifilisz, vérélősködők, chlamydia, leukémia Szúnyogcsípés vagy más rovarcsípés esetén azonnal enyhíti a viszkető érzést Fülfertőzés esetén. Megszünteti a korpásodást, a psoriasist és bõrviszketést Cukorbetegek esetén már állt vissza normális inzulintermelésre a hasnyálmirigy, miután az ezüst elpusztította a baktériumokat, melyek megtámadták a hasnyálmirigyet /ez egy ok a sok közül!/.  …. Stb

7 Ezüst, a leghatékonyabb természetes antibiotikum
Orvostudományilag bizonyított, hogy ez a kolloidszemcse méretű ezüst rendkívül hatásosan pusztítja a baktériumokat, vírusokat. Az antibiotikumok legjobb esetben is csak féltucatnyi organizmust képesek kiirtani, az ezüstkolloid viszont közel 650-et alig 6 perc alatt. nélkülözhetetlen a szervezet védekezési rendszerében. A megfelelő mennyiségű kolloid ezüst hatására egy kiválóan működő második immunrendszer alakul ki a szervezetben. Fertőtlenítő és betegségmegelőző hatása mellett alkalmas már kialakult betegségek gyógyítására, illetve a gyógyulás elősegítésére is. Egyetlen ismert kórokozó organizmus sem képes megélni, ha az ezüstkolloid akár csak apró nyomokban, de jelen van a szervezetben. Ez a termék milliomodrésznyi, nagyon finom részecskékből álló, teljesen homogén oldat, elkészítéséhez, tisztított vizet használnak. Nem tartalmaz vegyszereket, stabilizátort, festéket, kötőanyagokat vagy bármilyen más adalékot.  Belsőleg és helyileg is alkalmazható!  Az orvosok egyre többször vallanak kudarcot az új vírus- és baktérium fajtákkal folytatott küzdelemben. Eredménytelenül próbálják antibiotikumok segítségével kiirtani a szervezetünket támadó gombákat, élesztőket, és más élősködőket. Emiatt szervezetünk egyre gyengül, immunrendszerünk egyre gyakrabban képtelen kivédeni a támadásokat. Mára számos betegség, melyről azt hitték, antibiotikummal gyógyítható, gyógyíthatatlanná vált, még a legújabb antibiotikumok bevetése mellett is. A tudósok nem találnak megfelelő anyagot, amivel helyettesíteni lehetne az antibiotikumokat. Ezért kialakult egy új elmélet, mely szerint sokkal jobb taktika lenne az antibiotikumok teljes elhagyása másfajta gyógyszerek javára. Ilyenkor érdemes az Ezüst Kolloidra gondolni.

8 Az ezüst oldat hatásmechanizmusa
Az egysejtű élőlényekbe (baktériumok, gombák, vírusok, paraziták) kerülve gátolja azokat az enzimeket, amelyek a kórokozók anyagcseréjében részt vesznek, így azok pusztulását okozza. A vírusok fehérjeburkának szerkezetét károsítja, szaporodásra képtelenné teszi őket, így segíti kiürülésüket a szervezetből. Intelligensen támad, valószínűleg ezért nem találtak még olyan kórokozót, ami képes ellenállni az Ezüst Kolloid hatásának, pedig már közel száz éve folynak kutatások. A kórokozó mikroorganizmusok nem tudnak immunissá válni az ezüstre, mert 5-6 perc alatt elpusztulnak. Az Ezüst Kolloid védi, és segít regenerálni az immunrendszert ezzel egyidejűleg maga is kialakít egy védelmi rendszert, mely hatásosan véd a kórokozókkal szemben. Emellett az Ezüst Kolloid kitakarítja a szervezetből a már halott mikróbákat és az általuk kibocsátott mérgező anyagokat is. Szabályozza az emésztést, segít a bõr különféle problémáin (elfertőződött, gennyes sebek, fertőzések, kiütések). Ilyen módon bizonyíthatóan hatásosabb, mint az antibiotikumok.   Tesztek igazolják, hogy a vastagbélben élõ szervezetbarát baktériumokat ez nem érinti, mivel az ezüstkolloid a vékonybélben felszívódik. Használata javasolt gyakorlatilag az összes testfelszínen lévõ és a testben megbúvó fertőzéses betegség, gyulladás esetén.  Az ezüst oldat mikroszkópikus részecskékből áll, dezionizált vízben lebegő ezüstionokból. A kolloid szerkezete ugyanolyam, mint a testnedveké, ezért %-ban felszívódik. Az ezüstoldat nem mérgező készítmény, nincsenek mellékhatásai (még soha nem regisztráltak). Kíméli a májat, az emésztőrendszert, és a szervezetet védõ természetes bélflórát. Néhány nap alatt kiürül a szervezetből.  Természetes antibiotikum, melynek jellemzője, hogy csak a kórokozókat pusztítja, szervezetünk számára fontos mikroorganizmusokat nem bántja.   Az ezüst a vérkeringéssel 10 percen belül bárhova eljut a szervezetben. Ezek a fémek nem kapcsolódnak össze semmilyen más anyaggal, nem semlegesítik semmilyen más hatóanyag hatását és más hatóanyagtól függetlenül is hatnak! Ezért nem regisztráltak még soha mellékhatást vagy reverziós tünetet! Használhatják fémallergiások is, mert csak a tiszta fémet tartalmazza, nem fémötvözetet.

9 A jó minőségű elektrolízises ezüstoldat átlátszó-, víz- vagy világos sárgás színű, pozitív töltésű ezüst ionokat és 1-10 nanométeres ( angström) negatív töltésű ezüstrészecskéket tartalmaz, melyek nem ülepednek le, mivel állandó Brown-mozgásban vannak Alkalmazása Szájon át közvetlenül, gargalizálásra, torokgyulladásnál öblögetéssel, szájöblítéssel a szájnyálkahártya- és fogínypanaszoknál, semlegesíti a fogszuvasodást, megszünteti a kellemetlen leheletet. Használható szájöblítő és gargalizáló szerként is. Irrigálásra hüvelyfertőzésnél, szemcseppként szemgyulladásnál. A sérült bõrfelületen közvetlenül használandó, például egy Ezüst oldattal átitatott gézdarab segítségével, szórófejes flakonból permetezhető, vagy egyszerűen csak cseppentsük a beteg bõrfelületre naponta néhányszor. Borogatás is készíthető vele. Figyelem! Az Ezüst Kolloiddal kezelt bõrfelületet ne tegye ki közvetlen napsütésnek! Mivel a véráramban mindig ott vannak a kórokozók, ezért kell bármilyen külső tüneteket mutató bõrbetegségnél belsőleg is szedni! Az ezüstoldat gyógyító hatását növelhetjük, ha aranyoldattal együtt alkalmazzuk. Számos hiánybetegséget gyógyíthatunk, de legalábbis jelentős javulást érhetünk el.

10 Az ezüstöt méltán nevezhetjük ezerarcúnak, mert életünk számos területén használhatjuk, ahol a kórokozók feltűnnek Az ezüst ideális élelmiszertartósító.Gyümölcsöket, zöldségeket befújhatunk vele, ezzel elkerülve a rothadást, penészedést. Kiváló a hűtőszekrény szagtalanítására is.  Az állatgyógyászatban is használatos, például égések, marások, harapások, gyulladások és fertőzések gyógyítására, valamint hatásos gyógyszere a kutyák parvo vírusfertőzésének. -          megöli a Parvo vírust, a kutyáknak ez halálos lehet -          a kullancstól megfertőzött (Babézia) állatokat orvosolja -          az állatgyógyászatban komoly szerepe van. A kertben: Jól használhatjuk az ezüstkolloidot a kertben is, mivel növények bakteriális, gombás és vírusos betegségeit is lehet vele gyógyítani. A növények növekedésére is pozitívan hat. Egyszerűen permetezzük a levelekre és a talajra. Elpusztítja a nemkívánatos mikroorganizmusokat éa virágföldben és az öntözőrendszerekben. Megszünteti a növényi rozsdát és penészt valamint a fa korhadását. Szinte minden növény patogénre hatásos. Zöldségek és gyümölcsök az ilyen fajta  kezelés után nem penészednek, nem erjednek. Keverjük vágott virágok vizébe.  

11 Terméktapasztalatok http://pentamax.eu/13749/?velemeny=2
Ismerősöm lánya egy munkahelyi baleset révén kezén sérülést szenvedett. Másnap derült ki, hogy vérmérgezést kapott, mert a piros csík már elindult felfelé a karján. Nem akart orvoshoz menni, ezért anyukája gyorsan vitt neki Ezüstkolloid oldatot...A kolloid fogyasztása után a csík több mint 3/4 része visszahúzódott másfél óra alatt, és az orvos - akihez azért rábeszélés után elment - nem is akart hinni a szemének, amikor elmondták, mennyit javult a beteg állapota. Köszönjük a gyors segítséget!! Bukovszkiné Kisbáró Emese  Nyugdíjas vagyok, napjaim nagy részét a ház körül töltöm. Pár éve egy nagyobb fadarab esett a lábamra, ennek következtében megsérült a körmöm. Elszíneződött, besárgult, gombás fertőzés alakult ki rajta, ami azóta sem múlr el. Ajándékba kaptam egy üveg ezüst-kolloidot és a leíráson olvastam, hogy ez az én problémámra is jó lehet. Kipróbáltam, mert veszteni valóm nem volt. Két hét rendszeres napi kezelés után (ecseteltem) már látszott az eredmény, további két hét után teljesen elmúlt. Azóta folyamatos vásárló vagyok! Göncz Józsefné  Lányomnak (20 éves) kb 8 éve az arca, háta tele volt pattanásokkal. Kapott és próbált rá már több tucatnyi szert, még olyant is kapott, amivel a gyógyszer mellékhatásai miatt magas hormontaralmú fogamzásgátlót kellett szednie! Ezen ki is voltam teljesen akadva!!! Odaadtam neki az Ezüst Kolloidot, mondtam, igya és kenje magára. Hitetlenül ugyan, de elkezdte inni és kenni. Pár nap múlva jön, mondja nekem: anya, nem tudom, mit adtál ide, mi ez, de nézd meg, alig van pattanásom, milyen szép a bőröm. Köszönjük... Üdvözlettel Rákos Anna. Ezüstkolloid hatására férjem kezéről észrevétlenül eltünt egy szemölcs( nátha ellen szedte...) - szintén ezüstöt alkalmazva a herpesz 1 hét alatt elmúlik Peidlné Bukovszky Zsuzsanna További már-már hihetetlen tapasztalatokat olvashat azoktól, akik fogyasztják az ezüst oldatot a oldalon.   

12 Emberi fogyasztásra a 10-15 ppm szemcseméretű ezüstkolloid javasolt
Emberi fogyasztásra a ppm szemcseméretű ezüstkolloid javasolt. Ha úgy véli, Önnek is segítségére lehet, akkor ezt mindig tartsa szem előtt! / A dián olvashatómegállapításokat szakfolyóiratokból és az interneten található anyagokból gyüjtöttem össze/ Nem a cég hivatalos kiadványa Megrendelhető a PentaMax webáruházában Kattintson a honlapomra regisztráljobn és lépjen be az áruházba (Kolloidok menüpont), ahol megvásárolhatja több féle kiszerelésben Regisztráció Válaszlevélben ( ) azonnal megkapja tagi számát A tagi kóddal és a megadott jelszóval lépjen be az áruházba és válassza ki a terméket. A vásárláson végig vezetik. Adja meg a fizetés és átvétel paramétereit. A fizetést követőeen 3-4 napon belül a terméket házhoz szállítják.   Ha nem akar regisztrálni csak vásárolni akkor keressen meg és a kiválasztott terméket segítek megvásárolni. Keressen meg kérdéseivel! Pretz Károly Tel: 06/ A fenti megállapítások nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei. A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására. .


Letölteni ppt "Ezüst oldat /ezüst kolloid/ Az ezerarcú ezüst"

Hasonló előadás


Google Hirdetések