Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az eSpring története kérdések.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az eSpring története kérdések."— Előadás másolata:

1 Az eSpring története kérdések

2 Az eSpring története 4 kérdésben
Mit tehet értünk a víz? Mit tehetvelünk a víz? Hol szerezhetünk bejó ivóvizet? Miért eSpring víz? Az eSpring története igazán nagyon egyszerű és nagyon logikus. 1. Mit tehet értünk a víz? Sok mindent 2. Mit tehet velünk a víz? Sok mindent 3. Hol szerezhetünk be jó ivóvizet? Az ivóvíz javítására többféle lehetőség kínálkozik--de-- 4. Miért eSpring víz? Az eSpring a világ legjobb vízforrása

3 Előre összeállított eSpring prezentáció
Megjegyzés: A következő diák prezentáció céljára szolgálnak, és a szöveg nélkül nem teljesek. Jelölje ki a “Megjelenítés”-t a PowerPoint menüben, és kattintson a “Jegyzetlap”-ra a szöveg megtekintéséhez.

4 Az eSpring története kérdések

5 tehet értünk a víz? Mit

6 1 Mit tehet értünk a víz? A víz létfontosságú A víznek többet köszönhetünk, mint puszta létfenntartásunkat. Valójában javíthatja Egészségünket Erőnlétünket Megjelenésünket Mindannyian tudjuk, hogy a víz az élet elengedhetetlen feltétele. Legtöbbünk azonban nincs tudatában annak, hogy a víz gyakorlatilag testünk minden szervében és működésében döntő szerepet játszik. És többet végez, mint puszta életben tartásunkat. Valójában egészségünket, erőnlétünket, sőt még megjelenésünket is javíthatja!

7 Ha a szervezetben vízhiány lép fel
1 Mit tehet értünk a víz? Ha a szervezetben vízhiány lép fel 1 %-os vízhiány szomjúságot okoz 5%-os vízhiány enyhe lázat eredményez 8 %-os vízhiánytól a nyálmirigyek leállítják a nyáltermelést, a bőr elkékül. 10 %-os vízhiánynál a nyelv felduzzad, veseelégtelenség lép fel, az izmok begörcsölnek. A járás lehetetlenné válik. 20 %-os vízhiánynál a bőr megrepedezik, leáll a szervek működése, bekövetkezik a halál. Gondolja át ezeket a fontos tényeket a vízről és a jó közérzetről - arról, hogy mit tehet értünk a víz. Míg élelem nélkül hetekig is elélhetünk, víz nélkül mindössze néhány napig bírjuk. A szomjazás katasztrofális következményekkel járhat. Ha a szervezetben 1%-os vízhiány lép fel, szomjúságot érzünk. Az 5 %-os vízhiány enyhe lázat okoz. 8 %-os vízhiánytól a nyálmirigyek leállítják a nyáltermelést, a bőr elkékül. 10 %-os vízhiánynál a nyelv felduzzad, veseelégtelenség lép fel, az izmok begörcsölnek. A járás lehetetlenné válik. 20 %-os vízveszteségnél vagy ezt megelőzően megrepedezik a bőr, leáll a szervek működése és bekövetkezik a halál.

8 Mit tesz a víz a szervezetben?
1 Mit tehet értünk a víz? Mit tesz a víz a szervezetben? Vitaminokat és tápanyagokat szállít a sejtekbe, szövetekbe, szervekbe Nedvesíti a szemet, szájat és orrjáratokat Szabályozza a testhőmérsékletet. Oxigént szállít a sejtekbe A víz a legfontosabb tápanyag, amit a szervezet magához vesz. A helyes működéshez minden sejtnek, szövetnek és szervnek vízre van szüksége. A víz nélkülözhetetlen vízben oldódó vitaminokat és tápanyagokat szállít, amelyekre a sejteknek, szöveteknek és szerveknek szükségük van a megfelelő működéshez. A víz nedvesíti a szemet, szájat és orrjáratokat, lehetővé téve a szervek megfelelő teljesítményét. A víz fontos szerepet játszik a testhőmérséklet szabályozásában - forróságban lehűti, hidegben leszigeteli a testet. A víz oxigént szállít a sejtekbe és lehetővé teszi a sejtek szerkezetének fenntartását.

9 1 Mit tehet értünk a víz? Nem csupán ezt, hanem: A szerveket kipárnázva lengéscsillapítóként funkcionál Kenést biztosít az ízületek számára Kiöblíti a vesékből a mérgező anyagokat A víz kipárnázza a szerveket; lengéscsillapítóként működve minimálisra csökkenti a szervek ütődés okozta sérülését. A víz optimális kenést biztosít az ízületek számára. A víz átöblíti a veséket, hogy a szervezet megszabaduljon a mérgező anyagoktól. A víz egyensúlyban tartja az elektroliteket (olyan ásványokat, mint a kálium, nátrium és klorid), ami hozzájárul a testhőmérséklet és a vérnyomás szabályozásához Egyensúlyban tartja az elektroliteket, ami hozzájárul a vérnyomás szabályozásához

10 1 Mit tehet értünk a víz? Még ennél is többet... Fenntartja a vér mennyiségét, ami viszont fenntartja a kellő energiaszintet A kellő vízfelvétel javítja a koncentrálóképességet és a reakcióidőt Növeli az elégetett kalóriamennyiséget Lehetővé teszi a gyógyszerek hatásának gyorsabb és jobb kifejtését A meghűléstől a rákig mindenfajta megbetegedés kockázatát csökkenti A víz segít fenntartani a vér mennyiségét, ami viszont fenntartja a kellő energiaszintet. (A vérmennyiség 4 %-os csökkenése egyharmadával visszaveti a szervezet működőképességét.) A megfelelő vízfelvétel javítja a koncentrálóképességet és a reakcióidőt, különösen testedzéskor. A víz megnöveli a normál napi tevékenység során elégetett kalóriák számát. A víz feloldja és eloszlatja a gyógyszereket, lehetővé téve azok hatásának gyors és jobb kifejtését - továbbá segíthet a gyomorfájás enyhítésében, amit a koncentrált gyógyszerek bevétele idézhet elő. Az Amerikai Dietetikus Szövetség által által említett tanulmányok összefüggést mutattak ki a bőséges vízfogyasztás és a vesekőtől az elhízásig, valamint emlő-, vastagbél- és húgyvezetékrákig mindenfajta betegség kisebb kockázata között.

11 A víz segíthet a fogyásban és javíthatja megjelenésünket
1 Mit tehet értünk a víz? A víz segíthet a fogyásban és javíthatja megjelenésünket Csillapítja az éhségérzetet Több energiát ad a testmozgáshoz, növeli a testmozgás alatt elégetett kalóriák számát Segíthet a zsírlerakódások csökkentésében Hidratálja a bőrt, miáltal az simább és lágyabb lesz A szervezet gyakran összetéveszti a szomjúságot az éhséggel, ezért az emberek hajlamosak a harapnivalók után nyúlni, miközben szervezetük vízre szomjazik, nem pedig éhes. Tanulmányok kimutatták, hogy a nagy mennyiségű vizet fogyasztó emberek általában kevésbé érzik éhesnek magukat. A víz több energiát ad a testmozgáshoz, és növeli a testmozgás alatt elégetett kalóriák számát. A tanulmányok kimutatták, hogy a víz a test zsírlerakódásainak leépítésében is segíthet. A víz hidratálja a bőrt, miáltal az bársonyosabb, puhább, finomabb, ránctalanabb lesz. (A víz utoljára a bőrbe jut el; ha a szervezet nem jut elegendő vízhez, azt a bőr minden más szervnél jobban megsínyli.)

12 tehet velünk a víz? Mit Most már világos, hogy sok mindent tehet ÉRTÜNK a víz. De mivel az átlagos felnőtt testsúlyának %-a víz, felmerülhet az a kérdés is, mit tehet VELÜNK a víz?

13 2 Mit tehet velünk a víz? ha A víz, jó minőségű, jót tesz nekünk.

14 Jó-e az ivóvizem? Tisztának néz ki. Tiszta a szaga. Tiszta az íze.
2 Mit tehet velünk a víz? Jó-e az ivóvizem? Tisztának néz ki. Tiszta a szaga. Tiszta az íze. Tisztának kell lennie. A víz tisztaságát nem tudjuk megállapítani, ha egyszerűen ránézünk vagy megszagoljuk, sőt még kóstolással sem. A legtöbb szennyeződés nem látható, vannak köztük olyanok is, amelyek a hajszál átmérőjénél 300-szor kisebbek.

15 Jó-e az ivóvizem? Részecskék Vegyi Mikrobiológiai Iszap Homok
2 Mit tehet velünk a víz? Jó-e az ivóvizem? Részecskék Vegyi Mikrobiológiai Iszap Homok Vízkő a csővezetékből Protozoonok - Giardia lamblia ciszták - Cryptosporidium oociszta Vírusok Baktériumok Szervetlen vegyszerek Szerves Az ivóvízben található szennyeződések három kategóriába sorolhatók. Családja egészségét különösen a vegyi és mikrobiológiai szennyeződések veszélyeztethetik.

16 Mikrobiológiai szennyeződés
2 Mit tehet velünk a víz? Mikrobiológiai szennyeződés Mikroszkopikus szervezetek Baktériumok és vírusok A Cryptosporidium például egy olyan protozoon, amely időnként megtalálható az ivóvízben. A városi vízművekben alkalmazott klórral nehéz elpusztítani. Az Egyesült Államok jelentős városi körzeteiben az utóbbi években Chryptosporidiumhoz kapcsolódó súlyos járványok ütötték fel a fejüket, amelyek súlyos megbetegedéseket, sőt még haláleseteket is okoztak.

17 Hogyan romolhat el a jó víz?
2 Mit tehet velünk a víz? Hogyan romolhat el a jó víz? A forrasztott csövekből származó ólom A csővezeték vagy tartály belsejében található mikrobiológiai képződmények A csövek vagy tároló tartályok belsejében folyó korrózióból és rozsdásodásból származó szemcsék PVC csövekből származó vinil-klorid Ipari folyadéklefolyások, kilúgozódások, növényvédő szerek A legtöbb víztisztító üzem jó ivóvizet állít elő. Ha az ivóvizet a forrásnál vizsgáljuk, valószínűleg igen kevés szennyeződést vagy részecskét tartalmaz. A vízmű és az Ön otthona között a víz nagy utat tesz meg, és eközben mindenféle dolog történhet. Néhány dolog, amitől a víz beszennyeződhet: A csővezetéken lévő forrasztóanyagból származó ólom. A csővezetékben vagy a tároló tartály belsejében folyó mikrobiológiai élettevékenység. (Például háztetőn lévő tartály vagy víztorony.) A csővezetékek és tároló tartályok belsejében folyó korrózióból és rozsdásodásból származó szemcsék. PVC csövekből származó vinil-klorid. Ipari és mezőgazdasági üzemekből származó vegyszerek (növényvédő szerek) lefolyása felszíni vizekbe, vagy kilúgozódása föld alatti vízforrásokba (forrásokba).

18 2 Mit tehet velünk a víz? Városi vízművek Az ártalmas baktériumok, pl. az e-coli megsemmisítése céljából a legtöbb városi vízműben rendszerint klórt és klór-amint adnak a vízhez. Ezek az adalékok a víznek kellemetlen ízt és szagot kölcsönözhetnek. A klór és a klór-amin a vízben lévő, természetes előfordulású szerves anyagokkal reakcióba lépve bizonyos melléktermékeket, pl. trihalometánokat (THM-ok) is alkothatnak. Az egyik THM, a kloroform a rák kialakulásának nagyobb kockázatával jár. A klórozási eljárás trihalometánokat, mint pl. kloroformot hozhat létre

19 Lehetséges egészségkárosító hatások
2 Mit tehet velünk a víz? Lehetséges egészségkárosító hatások Az ólom gyermekeknél vérszegénységet, alacsony születési súlyt, felnőtteknél magas vérnyomást eredményezhet A higany vesekárosodást okozhat A radon növelheti a gyomorrák kialakulásának kockázatát Az EPA becslései szerint a húgyhólyagrákos megbetegedések 2-10 %-át a szennyezett ivóvíz okozhatja A víz szennyezettsége súlyos egészségi kockázatokat jelenthet Az ólom a szervezetben felhalmozódhat, és gyermekeknél vérszegénységet, valamint alacsony születési súlyt eredményezhet. Késleltetheti a szellemi és fizikai fejlődőképességet, tartósan alacsonyabb IQ-t okozva. Felnőtteknél magas vérnyomáshoz vezethet A higany vesekárosodást okozhat A radon növelheti a gyomorrák kialakulásának kockázatát. Az EPA becslései szerint az Egyesült Államokban az összes húgyhólyagrákos megbetegedés 2-10 %-át okozhatja a szennyezett ivóvíz. Ez csupán néhány a szennyezett víz lehetséges egészségkárosító hatásai közül.

20 2 Mit tehet velünk a víz? ha A víz, jó minőségű, jót tesz nekünk.

21 jó ivóvizet? Hol szerezhetünk be?
Megtárgyaltuk, mit tehet értünk, és mit tehet velünk a víz. A víz, ha jó minőségű, jót tesz. Most azonban az a kérdés: hol szerezhetünk be jó ivóvizet? Végezzünk egy kis kutatást, és lássuk, mit találunk?

22 Palackozott víz Előnyök Lehet, hogy jó minőségű Hátrányok
3 Hol szerezhetünk be jó ivóvizet? Palackozott víz Előnyök Lehet, hogy jó minőségű Hátrányok Lehet, hogy nem jó minőségű Költséges Kényelmetlen Kutatásunkat célszerű az egyik legáltalánosabb helyen kezdenünk, ahová az emberek elmennek, ha jó ivóvizet szeretnének beszerezni: az élelmiszerboltban, ahol a vevők adalékoktól mentes, gyöngyöző, kristálytiszta, a forrásból frissen érkező palackozott vizet keresnek. A tanulmányok kimutatták, hogy nem minden palackozott víz olyan tiszta, ahogyan azt képzeljük. Az Egyesült Államok Nemzeti Erőforrás Védelmi Tanácsa (U.S. National Resources Defense Council) által folytatott 4 éves tanulmány következtetése szerint semmilyen biztosíték nincs arra, hogy a palackozott víz biztonságosabb vagy tisztább a csapvíznél. A tesztelt márkák 22%-ának mintája a szigorú állami egészségügyi határértékeket meghaladóan szennyezett volt*. Ezenfelül költséges és kényelmetlen is lehet. *

23 Forralt víz Előnyök Előnyök
3 Hol szerezhetünk be jó ivóvizet? Forralt víz Előnyök Hatástalanítani tudja a baktériumokat és vírusokat Hátrányok Kényelmetlen Szerves vegyületekkel szemben hatástalan Nem csökkenti a részecskéket Előnyök Lehet, hogy a forralás a megoldás. A forralásnak is megvannak az előnyei és hátrányai.

24 Fordított ozmózis Előnyök Előnyök Csökkenti a részecskéket
3 Hol szerezhetünk be jó ivóvizet? Fordított ozmózis Előnyök Csökkenti a részecskéket Csökkent számos szervetlen vegyületet. Csökkenti a parazita cisztákat Hátrányok Nagy víznyomást igényel. Nem hatékony, vízpazarló Baktériumok ellen hatástalan védelem Előnyök A fordított ozmózis igen általános vízkezelési technológia. Megvannak az előnyei és hátrányai.

25 Szemcsés (granulált) aktív szén
3 Hol szerezhetünk be jó ivóvizet? Szemcsés (granulált) aktív szén Előnyök Csökkenti a klórt. Javítja az ízt, szagot és színt Hátrányok Számos szerves vegyülettel szemben hatástalan A csatornák kialakulása csökkenti a hatékonyságot Gyakran nem rendelkezik szűrőcsere jelzővel A jó ivóvíz beszerzésének népszerű módját képviselik az átöntős kancsók és a csapra szerelt szűrők. Ezek küllemében és ízében javíthatják a vizet, de lényegében hatástalanok. Rendszerint szemcsés szénből készült rendszerek, és szerves vegyületek ellen nem hatásosak. Mivel a szén lazán csomagolt, a víz csatornákat vájhat bele, amelyeken szűrés nélkül átjuthatnak a szennyeződések. Ezeken a készülékeken gyakran nincs kijelző, amely figyelmeztet a szűrőcserére.

26 Préselt aktív szén tömb
3 Hol szerezhetünk be jó ivóvizet? Préselt aktív szén tömb        Előnyök Hatékonyan csökkenti a klór, a THM-ok és számos szerves vegyület mennyiségét Nagyon hatékonyan szűri ki a részecskéket Hátrányok Számos szervetlen vegyülettel szemben hatástalan Baktériumok, vírusok ellen hatástalan Előnyök A jó ivóvíz biztosítására alkalmazott másik technológia a préselt aktív szén tömb. Jobb, mint a szemcsés szén. Sok szerves vegyülettel szemben hatékony és nagyon jó a részecskék kiszűrésében is, emellett pedig nem kell számolni a csatornák kialakulásának problémájával. Számos szervetlen vegyülettel, valamint baktériumokkal és vírusokkal szemben azonban hatástalan.

27 Ultraibolya fény Előnyök Előnyök
3 Hol szerezhetünk be jó ivóvizet? Ultraibolya fény Előnyök Hatástalanítja a baktériumokat és vírusokat. Hátrányok Szervetlen vegyületekkel szemben hatástalan Nem távolítja el a részecskéket Előnyök Az ultraibolya fény igen hatékony technológia a mikroorganizmusokkal szemben, ideértve a baktériumokat és vírusokat is. A szerves és szervetlen vegyületek csökkentésében azonban nem igazán hatékony. A részecskéket pedig nem szűri ki

28 nincs egy technológia sem,
3 Hol szerezhetünk be jó ivóvizet? nincs egy technológia sem, amely elvégezné az összes feladatot. Kutathatnánk még tovább is a jó vízforrások után, de ezek a legáltalánosabb helyek, ahol jó ivóvizet találhatunk. Nyilvánvaló azonban, hogy egyik módszer sem biztosítja azt a minőségi ivóvizet, amelyre vágyunk. Egyik technológia sem végzi el az összes feladatot. Mégis - mégis…

29 Van megoldás Van áttörés
Van egy megoldás. Valójában gyökeres változás. A víztisztítás forradalma. Az első víztisztító rendszer, amely különböző technológiákat egyesít magában; a széntömböt és az UV fényt. Egy olyan rendszer, amely több lehetséges egészségkárosító szennyeződést szűr ki, mint bármilyen más háztartási rendszer. Az eSpring bemutatása.

30 Miért eSpringTM víz? Így elérkeztünk a történet negyedik kérdéséhez. Miért eSpring víz? Miért elégedne meg a jó vízzel, ha eSpring vizet is kaphat?

31 Az eSpring kombinált technológiája
4 Miért eSpring víz? Az eSpring kombinált technológiája Szénszűrő UV fény Elektronikus kijelző Az eSpring készülékkel tisztított víz az, amelyet családja számára kíván, mert ez a rendelkezésre álló legjobb technológiákat egyesíti magában.

32 Szénszűrő Az egyetlen rendszer, amely tanúsítványa szerint
4 Miért eSpring víz? Szénszűrő Az egyetlen rendszer, amely tanúsítványa szerint hatékonyan eltávolít több mint 140 egészségkárosító szennyeződést Az eSpring széntömbös technológiája az egyedüli rendszer a piacon, amely független igazoló dokumentációja szerint hatékonyan távolít el több mint 140 lehetséges egészségkárosító szennyeződést.

33 Szénszűrő A szabadalmaztatott többfokozatú szénszűrő
4 Miért eSpring víz? Szénszűrő A szabadalmaztatott többfokozatú szénszűrő képes csapdába ejteni a hajszálnál 300-szor kisebb részecskéket csökkenti a szerves vegyszereket csökkenti az ólmot és a higanyt szénfelülete négyzetméter ( ft2) A szénszűrő olyan szabadalmaztatott többfokozatú szűrő, amely a hajszálnál 300-szor kisebb részecskéket is csapdába ejti csökkenti a szerves vegyszereket csökkenti az ólmot és a higanyt négyzetméter ( ft2) szénfelületet tartalmaz Minél nagyobb a szénfelület, annál több szennyeződést tud felfogni.

34 Ez 69 futballpályánál nagyobb területet jelent
4 Miért eSpring víz? Ez 69 futballpályánál nagyobb területet jelent Ennyi szén megfelel (használja bármelyiket) - több mint 69 futballpálya területének vagy -egy 7 méter széles és 63 kilométer hosszú út területének

35 Ultraibolya-fény technológia
4 Miért eSpring víz? Ultraibolya-fény technológia Akár 80 millijoule energia A vízben található kórokozó baktériumok és vírusok 99,99 %-át elpusztítja Az UV lámpa csak akkor kapcsol be, amikor folyik a víz a víz hidegen folyik ki belőle Energiahatékony A szénszűrőt UV fénnyel kombinálja. Az UV fény technológia elvégzi azt, amire a szén önmagában nem képes. Elpusztítja a mikroorganizmusokat. Az UV izzó maximum 80 millijoule UV fényt termel, amely elegendő a vízben található kórokozó baktériumok és vírusok 99,99 %-ának elpusztításához. Az UV lámpa a legkorszerűbb elektronikának köszönhetően csak akkor kapcsol be, amikor a készüléken víz folyik át.

36 Elektronikus kijelző "Intelligens chip" technológia
4 Miért eSpring víz? Elektronikus kijelző "Intelligens chip" technológia Figyelmezteti, ha probléma adódik Emlékezteti a szűrőcserére Szénszűrő plusz UV fény plusz elektronikus elektronikus kijelző. Az eSpring “intelligens chip” technológiát alkalmaz, mely figyelemmel kíséri a rendszert és teljesítményzavar esetén figyelmeztető jelzést ad. Automatikusan nyomon követi a szűrő élettartamát és jelzi, mikor kell cserélni a szűrőt. Nincs szükség a szűrőcsere idejének számon tartására.

37 A technológia mögötti szakértelem
4 Miért eSpring víz? A technológia mögötti szakértelem 48 tudós és műszaki személyzet 270 bejegyzett vagy bejegyzés alatt álló szabadalom 7 laboratórium 7500 négyzetméternyi gyártóterület Ezt az elsőrendű “kombinált technológiát” az eSpring szakértők csapata hozta létre, melynek tagjai a víztisztítási kutatásban, fejlesztésében és gyártásában tevékenykedő élenjáró szakemberek. A szakértelem a következőkből tevődik össze: 48 tudós és támogató személyzet 7 laboratórium 270 bejegyzett vagy bejegyzés alatt álló világszabadalom 7500 négyzetméternyi világszínvonalú gyártóterület.

38 4 Miért eSpring víz? eSpring létesítmények

39 4 Miért eSpring víz? eSpring létesítmények

40 4 Miért eSpring víz? eSpring létesítmények

41 4 Miért eSpring víz? eSpring létesítmények

42 Kívülálló szakértők 4 Miért eSpring víz? NSF International
A közegészség- és biztonságügyi társaság A több tucatnyi vízkezelő rendszer gyártójának összes zavarba ejtő állításai közepette - kinek hihetünk? Ne higgyen az eladóknak, higgyen a vízkezelő rendszereket vizsgáló és tanúsítványokat kiállító független, kívülálló szervezeteknek. Az eSpring rendszert a világszerte elismert víztisztítási szakértő, az NSF vizsgálta be és tanúsította. Az eSpring elnyerte a Water Quality Association (Vízminőségi Társaság) Arany Pecsétjét is, amely a vízkezelő termékek legmagasabb minősítését jelenti. Water Quality Association (Vízminőségi Egyesület) Arany Pecsét tanúsítási program

43 Az eSpring megkapta az NSF tanúsítványát
4 Miért eSpring víz? Az eSpring megkapta az NSF tanúsítványát 2 tény, amelyet érdemes megjegyezni 1. Az első háztartási, felhasználási helyen használatos rendszer, amely tanúsítványa szerint megfelel a három fő minőségi normának: NSF/ANSI 42-es, 53-as, 55-ös 2. Tanúsítványa szerint több egészségre ártalmas szennyeződést szűr ki, mint a világon bármely más szénszűrős rendszer Az NSF tanúsítványa azért fontos, mert azt jelenti, hogy az NSF megvizsgálta és igazolta az eSpring összes állítását. Két fontos tény, amelyet érdemes megjegyezni. 1. Az eSpring volt az első háztartási, felhasználási helyen használatos rendszer, amely tanúsítványa szerint megfelel a három fő vízminőségi normának: 42-es norma - Esztétikai hatások. 53-as norma - Egészségkárosító hatások. 55-ös norma - UV mikrobiológiai vízkezelés. 2. A másik fontos tény, hogy az eSpring tanúsítványa szerint több egészségre ártalmas szennyeződést szűr ki, mint a világon bármely más szénszűrős rendszer.

44 SZERZŐI JOGI MEGÁLLAPODÁS
A jelen PowerPoint prezentáció teljes tartalma az Alticor Corporation vagy valamely leányvállalata 2003-ban bejegyzett szerzői jogának védelme alatt áll, és az Alticor Corporation kifejezett írásbeli engedélye nélkül nem módosítható. A független vállalkozók számára az Alticor-hoz kapcsolódó vállalkozásuk üzemeltetésében a PowerPoint prezentáció letöltése, reprodukálása és terjesztése azzal a feltétellel engedélyezett, hogy az utánnyomáson feltüntetik a fenti első mondatban szereplő szerzői jogtulajdonról szóló figyelmeztetést. A PowerPoint prezentáció a BSM (üzlettámogatási anyag) adminisztráció felülvizsgálata és írásbeli engedélye nélkül sem részben, sem egészében nem vehető fel Internetes honlap vagy vállalattámogatási anyag tartalmába. Valamennyi felhasználó tudomásul veszi, hogy a PowerPoint prezentáció minden elérése és felhasználása a felhasználó saját kockázatára történik. Az Alticor Corporation és leányvállalatai a PowerPoint prezentáció tartalmában fellelhető hibákért vagy kihagyásokért, továbbá a felhasználó részéről a PowerPoint prezentáció eléréséből, felhasználásából vagy felhasználására való képtelenségből eredő semminemű kárért nem vállalnak felelősséget.

45


Letölteni ppt "Az eSpring története kérdések."

Hasonló előadás


Google Hirdetések