Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ha meguntad cipelni a mázsás súlyként rád nehezedő búvártáskádat!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ha meguntad cipelni a mázsás súlyként rád nehezedő búvártáskádat!"— Előadás másolata:

1 Egy hihetetlen cucc, hihetetlen könnyű súlyban és hihetetlen akciós áron!
Ha meguntad cipelni a mázsás súlyként rád nehezedő búvártáskádat! Ha a poggyászként feladott búvártáskád már legalább egyszer elveszett, vagy nem érkezett meg! Ha éppen azon gondolkozol, hogy régi felszerelésedet le kellene cserélned! Ha felszerelés vásárláson töröd a fejed és keresed a legmegfelelőbbet! Akkor ez az ajánlat neked szól!

2 Nézd meg az AquaLung utazó szettjét!
Ez így nem sokat mond? Na akkor figyelj!

3 Mit tud ez a cucc? A táska, benne ez a komplett búvár felszerelés összepakolva, tokkal – vonóval 8 – 8,5 kg. A táska mérete megegyezik a repülőgépekre kézipoggyászként felvihető táska méretével. A kézipoggyászként felvihető táska maximális súlya: 10 kg. Tehát magaddal viheted a gépre a teljes búvárfelszerelésedet. Nem kell mázsás táskát cipelned, rakosgatni ide – oda, ezt a cuccot 2 ujjal fel tudod emelni! Nem kell félned, hogy nem érkezik meg, ellopják vagy összetörik, megrongálják! Ha kocsival utazol 4 ilyen komplett cucc, befér egy Suzuki Ignis csomagtartójába!

4 Miből áll a cucc? DEPARTURE BAG: A táska!
-          szabvány kézipoggyász méret (56*36*23 cm) -          önsúly: mindössze 1,9kg! -          ergonomikus fogantyú felül, alul fogantyú, mely lábként is funkcionál, fogantyú az oldalán, hogy bőröndként is vihesd, ha szükséges. -          erős, lezárható dupla zippzár -          elöl nagy dokumentum és laptop zsebek. -          csapágyazott kerekek. -          húzható, erős, repülőgép alumíniumból készült, ultra könnyű váz.

5 ZUMA súlyintegrált búvármellény:
rendkívül könnyű, 2kg alatt van a súlya! integrált súlyzsebbel rendelkezik hátlebegtetős tetszőlegesen állítható mellkas heveder a megfelelő komfortért extra erős, ellenálló anyag 4db D-gyűrű előre kialakított késtartó párnázott, kényelmes hátrész nincs merev háttámla, így tetszőlegesen hajtogatható a könnyebb csomagolás érdekében újfajta palackrögzítési rendszer, így a tökéletes kényelem biztosított merülés közben is.

6 HOT-SHOT uszony: Állítható keménység, hogy áramlatban is hatékony úszást tegyen lehetővé. Ugyan az a „csúzli” technika van beépítve az uszonyba, mint a már jól ismert Sling Shot uszonyba! Extra lágy lábfejrész, ezért mind csizmával, mind csizma nélkül is használható. Két uszonyt kapsz egyben! Rendkívül rugalmas pánt. Csak meg kell húznod és fel vagy le vetted! Nincs csatja! Rövidített lappal rendelkezik, mint a technikai uszonyok. A legnagyobb méret is belefér a táskába.

7 MIKRON légző automata szett:
70 dkg-os súlyával a világ legkisebb kiegyensúlyozott légző automatája. rendkívül kicsi légzési ellenállás óriási levegőszállítás. külön női és férfi kivitel. megbízható nagy teljesítmény nagy mélységben is. A szett tartalma: INT vagy DIN első lépcső, Férfi vagy Női második lépcső (itt a színekben van eltérés. A ffi. Fekete, a női fehér – rózsaszín) és oktopusz.

8 MAHE shorty, búvárruha:
extra elasztikus neoprén 3mm vastag új design overall is kapható, az ár különbözet minimális. Mind a shorty, mind az overáll, férfi és női szabással is választható.

9 LOOK2 maszk a világhírű Look maszk 2010-es modellje cserélhető optikai lencsék ( ill. +1, dioptria között) külön megvásárolható hozzá. új design a hagyományok megtartásával  BURÁN szelepes légző cső dupla szelepes törésmentes anatómiai csutorával jól látható hullámtörő résszel Természetesen a komplett cucc szürke - lime zöld szín kombinációban kapható!

10 Így a Te komplett felszerelésed
A komplett cucc ára! Az AquaLung, bevezető akciós áron kínálja a komplett felszerelést. Ez Ft. De! Aki június hónapban, nálam megrendeli a komplett felszerelést, annak Ft extra kedvezményt biztosítok!!! Így a Te komplett felszerelésed ára csak: Ft!

11 Végezetül csak annyit, hogy akinek felkeltettem az érdeklődését, az jelezze, mert nagyon szívesen bemutatom neki a komplett felszerelést! Megnézheted, kipróbálhatod milyen érzés két ujjal emelgetni egy komplett cuccot! Kiknek ajánlom: Sokat utazó búvároknak, rekreációs merüléseken résztvevőknek, férfiaknak és nőknek egyaránt. A cucc nem tartalmaz speciális merülésekhez szükséges felszereléseket! Imyke Diving. Kálmán Imre (Imyke) tel: vagy


Letölteni ppt "Ha meguntad cipelni a mázsás súlyként rád nehezedő búvártáskádat!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések